multumesc ...asa e la batranete
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se intampla, se intampla...
Clasamentul jocului nostru, dupa aceasta etapa, sta in felul urmator:
1. ZEU69 - 49 p.
2. Champion - 47 p.
3. PCH, yrman - 44 p.
4. mr.K, DISSSEL - 42 p.
5. Niki B, tifosbt76 - 39 p.
6. Cosmin_BR - 38 p.
7. Eu4yas - 35 p.
8. MARIUS_BR - 33 p.
9. ROY - 32 p.
10. Gozmin - 23 p.
11. Sebi_NT - 21 p.
12. Mario Popa - 8 p.
Userul Dany_DNY a fost exclus din joc.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Nu va grabiti...urmeaza returul. Asa cum ne-a obisnuit dinamo in ultimii ani, turul il termina pe locul 1 iar la finalul returului nu prinde nici locurile de Europa League.
Dupa cum se observa, dinamo este scris cu "d" nu cu "D" .
Din nefericire se pare ca si Steaua se va luptea in acest sezon pentru un loc 10 in clasament.
Comment
-
Sa nu ne grabim, Dinamo are meci acasa cu Brasov apoi doua afara, la Cluj cu formatiile din localitate daca scapam cu macar 7 puncte din 9 e ok! Pe ceahlaul era logic ca ii va dinamita! Avem 15 goluri in trei meciuri (Gaz Metan, Petrolul si Ceahlaul )
Comment
-
7 din 9? Cred ca nu ti-a priit aerul de Cluj de ai vise d-astea cu scenarii gen telenovele.
Brasov: v-o da, clar, n-ar fi prima oara.
CFR: aia au o foame de puncte si vor fi campioni probabil, anul asta.
U Cluj: aici puteti obtine un punct, ca plata a unor servicii din partea lui Buşca/ Walter. Mare om, mare caracter. Sau, daca-l suna Boc, nu va mai da nici punctul ala.
Cat da pana acum: 0 sau 1 din 9 posibile. O luati la vale, aveti grija. Ca vine si returul......0-0-7
Comment
-
Dar si cand o sa am dreptate si vine prapadul, atunci sa te tii............de monitor.
Ma distrez si eu cum pot, sincer ma inspaimanta ideea ca o echipa asa slaba precum Dinamo conduce in campionat. Deci campionatul pute de nonvaloare.
Am vazut si campiona aseara 5 minute, mi-au fost de-ajuns, am preferat sa ma uit la telenovele ca era mai multa actiune.
M-am uitat pe Descopery, pana la urma.Last edited by mr.K; 19 October 2011, 12:19.
Comment
Comment