Mistar ca ,m-am molipsit si eu de la voi ... Diferenta e ca eu pot sa "ma laud" cu amandoua, pe cand voi.... va laudati cu cel mai mare scor din cupele europene. Astia de la maccabi hi5 faceau concurs cu Shalke, care da mai multe goluri ... ce tare e grupa aia
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mr.K View Post...............................
Mai bine cel mai slab de la FACULTATE decat sa fii fara BAC, bahhhhhhhhhhhhh.
Mi-a mai spus mie un mare om asa: decat bun intr-o clasa slaba, mai bine slab intr-o clasa buna!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
-
Si meciul a curs aiurea de la inceput, iar Bicfalvi a pus capac. N-avea cum sa iasa treaba buna pana la final. Gigi declara ca il cumpara pe Amasha cred. Ca si cum ala vine liber de contract, cum e el invatat.
Originally posted by Niki B View PostTocmai am sosit. Ai treaba cu mine?
Daca n-aveti treaba, va puteti antrena pentru cempions lig, sa aduceti glorie tarii si sa spalati rusinea de aseara.
Comment
-
Din acelasi motiv pentru care au venit Karamienii. Ca i-au placut lui Jiji.
Mi-a placut un comentariu (chiar de Stan a avut indisponibilitati): Simionas zice ca la 0-3 te gandesti la demisie, la 0-4 o scrii iar la 0-5 o semnezi.
Cred ca Stan nu poate aduce Steaua unde ii este locul.
Cand palaria mea mai vad si eu un antrenor adevarat la Steaua? Macar unul ca Oli, care era sub Protasov.
Si sa-l puna pe Bicfalvi sa joace la echipa a II-a pana la expirarea contractului.
Comment
-
"La cum a pregătit şi cum a făcut primul 11 Ilie Stan, nu puteam cîştiga niciodată acest meci. Fotbalul nu e la întîmplare, aşa cum a crezut antrenorul nostru"
Gigi Becali
....CULMEA ..BECALI ARE DREPTATENimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by Champion View PostSalutare tuturor)))))))) am revenit cu forte proaspete sa fac katerink de spurky
1
2
3
4
5
dupa salke04 a venit m.haifa 05)))
mihai prostea golgeterul stelei amaruri amarate ...s au facut inca o data de c@c@t in europaNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment