Pai si ce,nu are omul dreptate?
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
si eu sper ca Steaua sa isi revina! e pacat ptr atatia suporteri de care isi bat joc...
Comment
-
-
Tot astea aud, ca am fost in liga, pai si ce-a facut in liga steaua,ca nu imi aduc aminte sa se fi remarcat cu ceva!!!cum zice si alin, au fost in liga si sau facut de ras,mai bine si-ar tine gura toti de la steaua,ca cum e la ei acuma nu e si nici nu a fost la nimeni :-jsigpic
Comment
-
1 punct in liga nu mi se pare o performanta. Cred ca cfr, care si ei au jucat slab, a acumulat intr-un sezon cat steaua in 3.
Comment
-
Originally posted by z1nedine View PostCred ca cfr, care si ei au jucat slab, a acumulat intr-un sezon cat steaua in 3.Forza Steaua
Comment
-
vad ca esti un aparator infocat al Stelei, ca si mine, dar trebuie sa recunoastem ca Steaua, in ultimul timp, nu are nici o legatura cu fotbalul! nu joaca nimic! si, cu exceptia anului in care a jucat o semifinala UEFA, Steaua nu a facut nimic in Europa! si cum ziceam si mai sus...pacat de suporteri!!!
Comment
-
@ gabylzr mai era sa zici ca in 86 a luat cupa campionilor.
6 puncte in 3 sezoane de CL WOW! .. asta da performanta..
Sezonul asta Anorthosis a facut 6 puncte si nu a prins nici uefa .. deci..
Cand echipa joaca bine joaca bine, cand joaca prost tre sa fim realisti nu sa traim din amintiri ca altfel nu ajungem nicaieri.Last edited by z1nedine; 18 December 2008, 12:13.
Comment
Comment