bate Cfr-u`
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La timisoara nu castiga doar cine vrea asta!Nu mai au echipa,eu merg pe urziceni.Cfr-Dinamo?ce ziceti?pe mine sincer nu ma da pe spate nici o echipa anul asta....toate sunt praf!
P.S. sa vedeti scor ce face otelul cu steoaia...daca nu o sa aiba otelul cel mai bun golaveraj dupa meciul asta,nu mai ma uit la fotbalLast edited by PCH; 10 March 2010, 20:30.
Comment
-
lasa ca aveti voi toate veniturile , gen: claudiu niculescu , bostina , marius niculae ,etc ....
mai ii si petarda aia de zicu , daca ar face poli egal cu CEAHLAU , mi-ar fi rusine sa mai ies din casa .....Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
intamplator sunt prieten atat cu gabi torje , cat si cu daminuta si cam stiu care ii atmosfera pe la dINAMO , voi in fiecare an luati titlu , faceti si dregeti , furaciuni , furt mai mare decat la dinamo-craiova nu exista
PS: referitor la dINAMO : era odata un suporter inpatimit a lu dinamo si avea un caine, care si el la randu lui era fanatic , cand dadea gol dINAMO latra, sarea pe mese , avand obiciu ca proprietaru cainelui sa mearga intr-un bar sa vada meciurile , barmanul il intreaba la un moment dat cum face cainele cand da gol dINAMO in Champion League , iar suporterul raspunde : NU STIU CA IL NUMA DE 20 ANI !!!!!!Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
si care este faza cu UCL?ati jucat voi acolo?cand juca Dinamo semifinala in Cupa Campionilor voi nu stiu unde erati?si eu stiu mare parte din ce se intampla la Dinamo si nu sunt deloc incantat,chiar daca nu ii cunosc pe daminuta si torje,de parca ar fi mari vedete si astia
Comment
Comment