Originally posted by PCH
View Post
Pentru Pasionatii/posesorii De Biciclete
Collapse
X
-
O bicicleta in jurul sumei de 1000-1300 lei noua, ce ati recomanda ? O voi folosi doar in oras, asfalt, si poate rar, si pe drumuri neasfaltate, poteci, etc, poate pe la vreo padure, etc. Nu am pretentii de vreo anumita firma, insa m-ar incanta daca ar avea frana pe disc, si ar avea diametrul rotilor mai mare (gen 28"). Am avut o bicla B'Twin Rockrider 5.1 care l-am vandut, insa am fost ft multumit de ea timp de 3 ani de zile. Deci, ce mi-ati recomanda ?
Mi s-a recomandat Rockrider 500, e ok ca echipare, insa ca design, bicicleta lasa de dorit, pare prea simpla, prea banala....Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Daca iei sh, in 1300 gasesti bicle decente, dar nu lua furaciuni, de noua, vezi dhs, rockrider, si turney iti este suficient, doar sa aibe schimbator rapidfire, cu un reglaj bun si camasi si cabluri teflonate va schimba ca ceva midlevel, adica decent. Ptr oras cauta sa fie cat mai urata, sa nu plece de langa tineLast edited by mumus; 27 April 2015, 15:52.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment