LoganClub - Europa Tour
Collapse
X
-
Originally posted by Sp!ke View PostAm facut o harta a traseului. Sunt de parcurs ~7000 km si costurile se ridica la ~700$ pentru Diesele si ~1000$ pentru benzinare (ma refer numai la carburant). Daca va hotarati si vom pleca la drum, eu zic sa plecam cu corturile pt ca e mai aventuros sa stam la cort, decat la hoteluri sau moteluri, in plus scutim niste bani (deloc putini).
d c nu ai planificat o intoarcere prin belgrad timisoara......loganul in serbia a fost masina anului in 2006
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostBelgrad? Vrei sa ne impuste aia pe-acolo?
stai linistiti nu e asa cum zic astia de la tv ...... merg des pe acolo.....e super ....si in plus te poti incelege si cu politia usor ma prins radarul cu 92 in zona de 60 trebuia sa platesc amenda 4.000 dinari( 50 euro) si zicea militeanu citez " e cam mult, da si tu 1.000 si pleci repede vrei ?".........am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
-
Am vazut la Top Gear un loc misto.Localitatea se numeste Stelvio.Este in nordul Italiei...si am facut un traseu ...si vine cam 1800km dus din Constanta.Nu ar fi frumos sa se organizeze odata un drum pe acolo?Atasez si o poza.Attached Files
Comment
-
-
-
Originally posted by rock3tman View PostAm vazut la Top Gear un loc misto.Localitatea se numeste Stelvio.Este in nordul Italiei...si am facut un traseu ...si vine cam 1800km dus din Constanta.Nu ar fi frumos sa se organizeze odata un drum pe acolo?Atasez si o poza.
Comment
Comment