incet ne adunam
LoganClub - Europa Tour
Collapse
X
-
hop si eu... 1.5 dci, 5 locuri... Bucuresti/Buzau
bine v-am gasit!
despre Eurotrip-ul asta, mi se pare cam mare distanta. Eu, impreuna cu un alt loganist plus cativa prieteni am hotarat sa plecam lal vara, 3 saptamani pe traseul: BUZAU - ARAD - BUDAPESTA - VIENA - AMSTERDAM si retur, cu opriri in Viena si Budapesta cate o zi si 4 zile in Amsterdam. Numai cu corturile. Suntem 8 oameni (sigur) pana acum. Plecarea in ultima sapt. din IULIE.
Am calculat undeva la 600E/pers toata distractia.
Mai vb pana atunci....
Bafta!
Comment
-
Originally posted by skija View Postpai si pe mine o sa ma prinda pe drum cei 10000km. Dar vreau sa vad daca pot face revizia afara... ar fi frumos sa o fac in germania..
Asta asa ca informatie sa stii la ce sa te astepti.
Multa bafta in "eurotripul" vostru !
Comment
-
deci.. e cineva dornic de Bucuresti - Amsterdam (plecare 17 iulie sau 2 august, intoarcere dupa 2 sapt.). Corturi, camping, fastfood, Budapesta, Viena, Frankfurt, cafenele Amsterdam, cafenele Amsterdam, cafenele Amsterdam, poate o intalnire cu LOGANISTII din Olanda, intoarcerea pe acelasi traseu... sau de ce nu prin Nordul Frantei - Germania - Austria - Ungaria...
daca avetzi de gand sa va bagati, cu orice masina, ma gasiti la nicoskija@yahoo.com
pana acum suntem 2 masini SIGUR (8 oameni) si inca una cam.. 80%... deci....
Comment
-
Originally posted by skija View Postdeci.. e cineva dornic de Bucuresti - Amsterdam (plecare 17 iulie sau 2 august, intoarcere dupa 2 sapt.). Corturi, camping, fastfood, Budapesta, Viena, Frankfurt, cafenele Amsterdam, cafenele Amsterdam, cafenele Amsterdam, poate o intalnire cu LOGANISTII din Olanda, intoarcerea pe acelasi traseu... sau de ce nu prin Nordul Frantei - Germania - Austria - Ungaria...
daca avetzi de gand sa va bagati, cu orice masina, ma gasiti la nicoskija@yahoo.com
pana acum suntem 2 masini SIGUR (8 oameni) si inca una cam.. 80%... deci....
Comment
-
este intr-adevar o lista, dar sunt "inscrisi" ptr. un alt traseu, mai lung si care mie mi se pare "Just Drive".. Noi am dori un traseu mai scurt, pe o perioada de 2 sapt. in care sa vizitam 3 orase mari, plus 3-4 zile in Amsterdam. Asadar, cate o zi si o noapte in BUDAPESTA, VIENA si FRANKFURT, si 4 zile/3 nopti in AMSTERDAM...
asadar...
Comment
-
Mai oameni buni, ideea e un pic cam futurista, cert este un lucru, cel putin eu si Dantes (posibil Csebalyn) o sa mergem la Hungaroring si de acolo vom vedea daca plecam sau nu mai departe sau nu. Asta se va intampla in august, nu se stie daca va fi posibil un traseu mai lung pentru ca nu se stie cate masini/participanti vom fi. Pentru 2-3 masini nu cred ca se merita efortul (sponsori ciuciu, farmec ciuciu).
Comment
Comment