If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deci guys,cum ramane?ne vedem maine sau nu?ca sa stiu ce planuri sa imi fac?
anuntati-ma si pe mine,eventual si la un tel daca aici nu intra nimeni:0724524141.
multam' fain!astept cat mai repede un raspuns ceva....bye!
Saluare baieti ce zice ca mai faceti .
Pai cu intilnirea cum ramine ,ar trebui sa profitam cai vremea buna .
Pana acum era o scuza ca ii vreme rea ,acum cai vreme buna nu profitam de ia???
Pai ce inseamna asta ,hai sa ne hotaram ce vrem de la viata ,cum vreti sa ne adunam citi mai multi daca noi atat cati suntem nu ne adunam la intalniri ,altii nici atit nu vin , daca nu vad un pic de miscare de la noi.
Eu unu o sa fiu acolo la ora 15, si sper sa vina si altii care sau trecut pe lista.
Va multumesc pentru intelegere , si sper sa ne adunam in numar cit mai mare.
La 3 vin si eu dar imi e ca nu prea ne adunam.In fine cumva cumva o scoatem noi la capat.Am reusit de am mai dat ceva telefoane si la ceilati membri si au spus ca daca pot vin si ei.Ne vedem la 3!
Salutare L.C.Valea Jiului ,se pare ca si intilnirea de astazi a fost oarecu una frumoasa chiar daca am fost doar 5 masini , vremea a fost foarte frumoasa si chiar a fost cald .
Din pacate pozele am sa le descarc doar maine pentru ca nu am gasit cablul de date al aparatului foto ca sa la pot descarca pe calculator.
Multumesc pt intelegere o seara buna .
Vin si pozele in curand se pare.Olos este fotograful zilei ca Manup si-a uitat cardul acasa din pacate.A fost frumos astazi chiar super.Vreme buna,voie buna dar cam putine masini cine stie poate i-a afectat ultima zapada si au intrat in hibernare iarasi .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment