Mie unu imi convine acum sa vorbesc si cu restul membrilor sa vad ce zic si ei
Logan club valea jiului
Collapse
X
-
Vad ca nu a mai scris nimeni nimic pe aici!Hai ca incep eu: ma bate gandul sa-mi pun filtru de habitaclu ca ma enerveaza ceea ce vad pe bord!Are cineva montat?! Stie careva cine monteaza prin Vale?!Merita montat?!
O zi faina tuturor...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Daca te referi la filrul de polen se poate monta doar ca ai putzin de munca ... este pe youtube un tutorial de montare pe loganurile care nu au din fabrica postat de crististreulea. am vrut sa postez linku pe forum dar nu ma lasa ... cauta Montaj fitru polen la logan pe youtube si gasesti
salutare L.C.V.J. .. am facut un mik filmuletz din pozele de la ultima intalnire si as vrea sa il postez pe youtube .... daca are cineva ceva impotriva astept mesajele pe P.M .
Comment
-
Salut,vis-a-vis de montarea filtrului de polen,este un baiay de nota 10 in Petrosani care monteaza,si chiar se stie,Florin Buzan il cheama.....daca vrei ia legatura cu el si iti da mai multe detalii.....nr de tel il am eu da-mi un pm si rezolvam,o seara faina....HD-13-LIX
Comment
-
salutare ....... vine vara am masina neagra si nu am AC mi`a spus cineva ca exista un aparat care da aer conditionat in masina si se alimanteaza la 12v ( nu este pe freon ... este cu gheatza sau ceva de genu) avetzi idee despre acest aparat minune ? vreau sa iau si eu dar nu stiu de unde .... la anu am sa imi montez si eu AC daca o sa mai am logan dar pana atunci e bun si aparatu asta minune
Comment
-
De ce nu cauti la dezmembrari? Iti recomand niste baieti de cuvant din Bucuresti. Mi-am luat si eu unele piese de acolo...au preturi misto. Cred ca daca iti pui la reprezentanta te sparg aia la pret!!!
Originally posted by hd06usj View PostFiltru de polen am zis ca pun si eu fiindca aceeasi pb o am si eu,praf la greu in masina.E putin de munca dar se merita.
Apropo mie mi-a spus ca montajul la el e in jur de 20 lei.
Eu imi pun, am vrut si pana acum dar mi-era teama sa tai plasticul ala sa nu scape aer pe langa filtru. Cica astea noi cu carbon si polen mai taie si din mirosuri.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by mat View Postsalutare ....... vine vara am masina neagra si nu am AC mi`a spus cineva ca exista un aparat care da aer conditionat in masina si se alimanteaza la 12v ( nu este pe freon ... este cu gheatza sau ceva de genu) avetzi idee despre acest aparat minune ? vreau sa iau si eu dar nu stiu de unde .... la anu am sa imi montez si eu AC daca o sa mai am logan dar pana atunci e bun si aparatu asta minune
Comment
-
Virago...cum adica,,astea noi cu carbon si polen,,?Daca te referi la filtru de polen sa sti ca nu are nici o treaba cu mirosul...se ocupa doar de praf si mizerii...iti spun din experienta...am asa ceva de 2 ani si ceva,si am si schimbat vreo doua...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Toata lumea se lauda ca astea noi (filtru cu insertie carbon, sau ceva de genu...) mai reduc noxele.Repet asa se lauda lumea...
Apropo ti l-ai montat singur?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment