LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta cu taiatu porcului in cazul tau.Ca eu particip la taiatu porcului doar la faza cu mancatu De ce sa nu fie prezenti ca alte trebuiri nu stiu daca au ca doar vine vacanta.
    Fara Semnatura.

Comment

• Faza cu mancatu` e buna...si eu sunt tot cam asa..dar particip si la taiere,transare,facut carnati caltabosi si altele...Cu siguranta nu sambata asta il voi taia...asa ca...depinde si cum va fi vremea!
      CARPE DIEM!

Comment

• dany esti culmea frate) cat poate sa rada omu cu tine ce mai speriat azi in catanga

Comment

• Dragi colegi,loganari,prieteni,incepand cu vinerea asta masina va fi condusa si de tatal meu.

Asa ca daca vedeti masina si vreti sa salutati , uitati-va cine este la volan intai

Si chiar daca nu sunt eu tot sa ma salutati , se saluta masinile intre ele , dar fara sa se ating
          Fara Semnatura.

Comment

• pai cum se intampla asta?)

Comment

• Nu aveam ce face mergand pe drum,cand zaresc XKC....Dan cu 2 fete in masina...ma duc in partea dreapta spate...si ma las pe eleron...sus..jos..sus...jos...iese asta speriat...ce e..ce.e???Cand ma vede...aoleu frate ce m-ai speriat! tare mi a placut fata ta Dane cand ai coborat asa speriat! Sigur Cristi...se vor saluta chiar si masinile...Numa la Paste se ating ca si ouale...numa daca sunt rosii!!!!
              CARPE DIEM!

Comment

• sa speriat fata))

Comment

• Off...si acum imi zici? Treceam sa o linistesc tot eu daca o speriasem
                  CARPE DIEM!

Comment

• nea are cine sa o linisteasca:> ma are pe mine

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                      ...Numa la Paste se ating ca si ouale...numa daca sunt rosii!!!!
                      Am grija de paste sa nu o ating cu niciuna ) chiar daca este rosie :P

Comment

• eu azi l-am vazut pe dan cu ochelarii la ochi )
                        am crezut ca fac pe mn de ras ...daneeeee e decembrie tata )...pune fularu nu ochelarii
                        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• ) era soare puternic

Comment

• Era de fitze pt alte gagici glumeam......
                            Fara Semnatura.

Comment

• Bine bine...te are pe tine...dar cea mica din spate? doar nu erau amandoua ale tale bre?!!!Ochelari de soare folosesc si eu..dar de cand da zapada;)...Sambata vom avea zapada din cate se aude pe aici si polei...deci...va fi o vreme...buna de snow drift sau de intalnire la bar pentru discutii fara masini ci cu Pejosu`
                              CARPE DIEM!

Comment

• Sa vii tu cu pejosu pe vremea asta.....pe canceru asta.
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google