LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai...fie vremea cat de rea tot mai bine ii cu masina...asa ca voi veni cu ea incet incet daca e polei;)
    CARPE DIEM!

Comment

• Pai asa da , dar nu pe jos tata.
      Fara Semnatura.

Comment

• Cristi...vorbim pe mess... asa ca sa nu facem carciuma! Oricum vreau sa te intreb ceva!
        CARPE DIEM!

Comment

• Tastez de la facultate... nu stiu cat de curand o sa intru pe mess
          Fara Semnatura.

Comment

• Bine...acasa cand vi? imi iei si mie ledurile alea?
            CARPE DIEM!

Comment

• Se pare ca de joi avem zapada ) ... aveti grija soferi !!!

Comment

• Avem zapada...asta este bine! Sa speram ca se va depune cat mai mult,deja mi-e dor de niste snow drifting!Atentie la volan colegi...nu calcati acceleratie sub zapada este strat de gheata!
                CARPE DIEM!

Comment

• E de pre bine cu zapada asta......asta in conditiile in care stai doar in oras, sa nu iesi afara cu masina ca de la alexandria la buc s-ar putea sa faci si 3-4ore,iar in cazu asta mai bine te lipsesti.
                  Fara Semnatura.

Comment

• deja mie groaza cand ma gandesc cate drumuri am de facut sambata X( traianu -turnu turnu-traianu traianu-turnu si dany stie ) turnu-catanga

Comment

• Ce sa ti fac Dane...daca ai mandra in Catanga!...Mergi incet si totul va fi bine! Daca aveti intrebari legate de cum vor fi drumurile judetene si nationale...cele de prin jur..astept..doar am sotia dispecer la TelDrum la dezapeziri;)
                      CARPE DIEM!

Comment

• Dragi colegi !!!

maine , 18.12.2010 , intalnire loganclub turnu magurele , incapand cu ora 15:00 in parcarea stadionului turris !!!
                        sus manutele care veniti!!!
                        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• nu vin il tai pe ghita

Comment

• Eu sper sa ajung .. ca si eu il tai pe ghita .... fac tot posibilul

Comment

• Prezent si eu! Dar de ce la 15 si nu la 14? Oricum nu vom sta afara asta e clar ci doar ne intalnim ca sa putem merge undeva la un suc si la stat de vorba!
                              CARPE DIEM!

Comment

• Intalnire 18.12.2010

Ieri am facut intalnirea in parcarea ANL si la Felye in casa la un sandwich si o omleta facuta de frumusica lui surioara! Prezenti: Alex(MAV) Bogdan(BOG),Cristi(SCC) Felye(FGA) si Dany(UHP)
                                Attached Files
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google