LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stiu de mult timp acel filmulet LiviuFlorin...Ce este atat de curios? Ca masina atinge 210km/h? este 1.6 16v deci..posibil sa fie real>
    CARPE DIEM!

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• Asta e fratito Dane? L ai si bagat pe youtube..ma voi chiar nu sunteti normali.Fa ti asigurarea la masina e destul de ieftin in perioada asta.eu am dat doar 147ron pe 6luni,asta ca si fi prezent la intalnirea de sambata asta.Prima pe anul 2011.Va asteptam in numar cat mai mare la locul destinat.
        CARPE DIEM!

Comment

• Dane , mai bea fractu?

p.s. dau o bere si o tura cu masina celui care stie ce este in poza asta.
          Attached Files
          Fara Semnatura.

Comment

• O sticla de apa minerala sau plata fotografiata de sus
            CARPE DIEM!

Comment

• cristi sorin e beat mort se bate cu mama deci

Comment

• LA MULTI ANI TUTUROR LOGANISTILOR !!!
                NE VEDEM SAMBATA LA PRIMA INTALNIRE PE ANUL 2011 !

CARMELO : in poza aia e un pahar ...dar poza e putin editata :P
                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• e acceleratorul de particule de la flamanda )) .... 1 cola la 2 litrii si 1 tura cu masina pana la alexandria ) ... sa nu comentezi :-w

Comment

• Mcc-u a ghicit-o meriti o tura pana la sighetu marmatiei , si un palet de sticle de cola la 2,5L.

Castigatorul pe bune este DANY_UHP.
                    Felicitari.
                    Fara Semnatura.

Comment

• Multumesc frumos..stiam ca eu sunt cel ce va ghici raspunsul! Urmeaza premiul..Poza nu este deloc editata Felye...Incearca sa faci si tu asta la o sticla de dorna sau bucovina..si ai sa vezi acelasi rezultat.
                      Last edited by dany_uhp; 7 January 2011, 11:06. Reason: uitat ceva..
                      CARPE DIEM!

Comment

• La multi ani tuturor loganistilor cu nume de Ion/Ioana!
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• La Multi Ani Bogdan TR 69 BOG astazi de sf.Ion dar si celor ce poarta acest nume sfant.retro te asteptam intr o zi de sambata incepand cu orele 14-15 in parcarea stadionului municipal din Turnu Magurele la intalnirea saptamana LoganClub.Cristi Carmelo...astept tura cu diselul ca n am mers cu el si berica..dar fara alcool!
                          CARPE DIEM!

Comment

• e ziua lu bog?maine cinste

Comment

• Bha cum suna Dinu Bogdan Ionut Suna a cinste
                              Da sa vezi cum suna Belu Cristian Ionut Suna a mai mare cinste , dar pacat ca nu vin la tr.Oricum tura pt dany e asigurata la fel si berea, sau cola dupa cum doreste el(in cazul in care vrea cola MCC-u primiste si el un pahar).Pt ca a ghicit
                              Fara Semnatura.

Comment

• Belu Cristian Ionut fiind cine? Tu? Ok...te asteptam saptamana viitoare sau cand ajungi! Oricum ne vom mai cinsti cu un gratar si ceva suc berica si pe 25.01.Nu conteaza,bere suc...dau si la colegi,tura nu o impart cu nimeni!Bogdan ne a amenintat deja cinste cu gratar si vin..pentru cine va veni.
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google