LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @dany_uhp:Eu sper sa reusesc sa ajung cat mai curand. Dar e mai greu pentru faptul ca eu nu am permis...si trebuie sa vina tatal meu cu mine.
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Ok retro...TE ASTEPTAM CU TATICU..CAND SE POATE
      CARPE DIEM!

Comment

• Atentie !!!

www.greva-carburanti.jimdo.com -> PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Sa incercam sa tragem un semnal de alarma si poate pretul benzinei/ motorinei va SCADEA.DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA LUMEA

Comment

• fac greva de 1 saptamana

Comment

• la multi ani body !!! :*
            te asteptam maine ...app ...
            MAINE , INTALNIRE LOGANCLUB TURNU MAGURELE INCEPAND CU ORA 15:00 LA STADION !!!
            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Care vreti calendare cu LOGAN CLUB? Maine ma duc la polivalenta,in cazul in care mai raman , si in cazul in care ma dau bine pe langa cine trebuie poate va fac rost.

Pret 7RON.
              Astept!
              Fara Semnatura.

Comment

• Sa ne vedem cu bine azi.La ora 15 ca de obicei.Nimeni nu a strigat inca prezent?! Hai ca sunt primul...PREZENT la prima intalnire pe 2011.
                CARPE DIEM!

Comment

• sa vina cineva sa ma ia si pe mine VA ROG

Comment

• cine credeti ca e cel mai nerabdator membru din club sa vina primavara?raspuns:felye sa numai manance bataie cu zapada)) asteptam pe dani sa puna pozele:P

Comment

• ) mare dreptate are bogdan
                      multumesc pentru cursa raman dator

Comment

• 08.01.2011

Prima intalnire pe acest an si mare dezamagire.3 masini si 4membri prezenti.Felye si a luat o mica tavaleala prin zapada si ceva bulgari l-am salvat eu altfel...nu stiu ce nu ii faceau BOGDAN SI DAN XKC..poze..doar astea baieti
                        Attached Files
                        CARPE DIEM!

Comment

• imi pare rau ca nu am putut sa ajung

Comment

• ai pierdut bataia

Comment

• lasa ca o sa facem si batai cu apa cand se mai incalzeste)

Comment

• Doi zapaciti..v-ati pus mintea cu un copil fara aparare! A fost buna si putina distractie la intalnirea asta,am cautat si loc de snow drifting,dar din pacate s a topit zapada si....acum cand o mai ninge!Va asteptam in numar cat mai mare la urmatoarea,hai baieti doar e sambata si oricum nu prea aveti ce face pe acasa.
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google