LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar vreau sa vad ce au facut ... sper sa fi putut filmeze

Comment

• astazi i-am vazut pe baieti la protest adica se adunau si am fost la Bogdan (BOG) si facea hai dane ramai si tu si eu ziceam: nu ma eu ma duc sa bag benzina el zice: ai bani firi al reaq) am bagat benzina de 50 de lei si am platit cu bacnote de 1 leu

Comment

• Si eu am trecut pe acolo! Culmea este ca organizatorul protestului era Buze,desi nu are masina si nu alimenteaza.Pana la urma au renuntat la orice forma de protest.S-au adunat pentru a fi rasfirati,deci poate data viitoare baieti.Facem unul mare impreuna cu Transportatorii numai asa se face ceva bun! Succes si succesuri.
        CARPE DIEM!

Comment

• eu le-am spus ca nu am chef sa imi iau vreo amenda asa ca l-am lasat pe buze sa protesteze ) ...

Doryn28 : hai ma omule ...ca nu te-am mai vazut de ceva vreme pe la intalniri :P
          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Felye, ai o poza cu mufele playerului Blaupunkt, ala pe care il aveai la vanzare?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Si daca faceau protest la peco , de unde mai alimentau??? ca ala e singuru peco credibil din tr.
              Fara Semnatura.

Comment

• S a mai deschis unul pe Magurele dar nu am ajuns acolo,din cate am inteles este afiliat Rompetrol iar preturile sunt mai mici la carburanti.Nu stiu daca mi convine sa bat drumul pana acolo,fiind o diferenta mica de pret!
                CARPE DIEM!

Comment

• Eu stiu care sunt diferentele dintre rompetrol si petromv.La rompetrol cel putin motorina e mai scumpa dar e buna(parerea mea ca de la rompetrol este cea mai buna),iar la petromv este si mai scumpa si de calitate jalnica.
                  Acum depinde de la statie la statie.Daca ala mai e si afiliat , nu prea am mare incredere.

P.S. Baietii astazi mi-am cumparat aparat de polishat,cu prima ocazie cu care da caldura mai bine , si se ermina si vreamea asta nasoala,va astept la mine sa va polishez masinile.
                  Va adunati mai multi , faceti cheta , va cumparati polish, si gata.
                  Attached Files
                  Last edited by Carmelo; 20 January 2011, 15:45.
                  Fara Semnatura.

Comment

• Cristi...Sunt primul pe lista la polishat! Fac cinste daca ma ajuti la polishat,cumpar ce e nevoie:*
                    CARPE DIEM!

Comment

• baietii ... hai sa facem o lista cu cine va veni sambata la intalnire/gratar !!!

1.felye
                      2.
                      3.
                      4.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .

Comment

• vin si eu

Comment

• 1.felye
                          2.dany_uhp
                          3.dan xkc
                          4.
                          .
                          .
                          Prezent bineinteles,insa va trebui sa stabilim un loc si alta ora nu 15 ceva mai devreme intarziind mai mult!
                          CARPE DIEM!

Comment

• dany asa e bn ?

INTALNIRE LOGANclub TURNU MAGURELE , SAMBATA , ORA 12:00 , PE TERENUL DE FOTBAL LA BOTU' CALULUI !!!

Comment

• Da este foarte bine!
                              1.felye
                              2.dany_uhp
                              3.dan xkc
                              4.alex mav
                              5.starcu mcc
                              6.bebe tr07 beb
                              7.bogdan_bog
                              Lista ramane deschisa.Acestia au confirmat deja prin sms ca vor veni.
                              CARPE DIEM!

Comment

• 1.felye
                                2.dany_uhp
                                3.dan xkc
                                4.alex mav
                                5.starcu mcc
                                6.bebe tr07 beb
                                7.bogdan_bog
                                8.cristi scc
                                9.

1.felye
                                2.dany_uhp
                                3.dan xkc
                                4.alex mav
                                5.starcu mcc
                                6.bebe tr07 beb
                                7.bogdan_bog
                                8.cristi scc
                                9.doryn dor
                                10.
                                Last edited by felye; 21 January 2011, 21:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google