If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna Dimineata colegi! Desi afara ninge asa de frumos,asta sper ca nu ne va impiedica cu nimic.Va astept in numar cat mai mare astazi..cu mic cu mare!
1.felye
2.dany_uhp
3.dan xkc
4.alex mav
5.starcu mcc
6.bebe tr o7 beb
7.bogdan bog
8.cristi scc
9.retro 590...daca poate ajunge de la Zimnicea.
Foarte frumos astazi la gratarel ..... Retro ne pare bine ca ai venit si tu .... iar tie dany ... la multi ani si mersi ca mi-ai dat masina sa fac o tura
22/01/2011 !!! Intalnire Logan Club Turnu Magurele !!!
astazi a fost ceva frumos la intalnire ... un gratar , un membru nou prezent la intalnire , si multe alte peripetii ) ...
. eu am mers cu furia rosie si cu sageata albastra (furia rosie - TR 89 MCC iar sageata albastra - TR 03 XKC)
.. retro_590 a facut tot posibilul si a fost prezent la intalnire cu masina si insotit de tatal sau
...dan xkc a facut 4 drumuri fantana-anl pentru 3 furculite si un castron
....cristi scc , alex mav , dany uhp si liviu mcc au facut schimb de masini pentru o tura la limita
.....dany a facut cinste cu niste un gratarel de ziua lui (31 ani) inca o data LA MULTI ANI TATI )!
......tot dany uhp a fost cel care a primit un bradulet cu semnaturile membrilor prezenti la aceasta intalnire totodata o mica suma de bani (la care mai adauga el si isi ia huse ) ) si 2 boxe pe spate ...
Membri prezenta la intalnirea de azi ,sambata, 22.01.2011 !
1.felye
2.dany_uhp
3.bogdan_BOG
4.bebeco
5.retro_590 (la prima intalnire)
6.danxkc
7.liviu mcc
8.alin bmx
9.cristi scc
Normal ca le asteptam "cu drag"
Va multumesc inca o data baieti pentru primirea in clubul vostru....si la prima mea intalnire!
Inca o data La Multi Ani Dany!
Astazi 22.01.2011: Eu desi imi sarbatoresc ziua Marti 25.01.2011 am tinut sa fac cinste si colegiilor mei din LC. Ii multumesc pentru prezenta lui Gabi-Zimnicea si tatalui sau(om de nota 10+) si ..Felye ,Dan,Bogdan,Bebe,Cristi scc,Starcu si ALEX.Merci de increderea de a mi da masina pe mana..Alex 1.6 16v,si Starcu 1.4 injectie(dacia zambet iliescu)...si va foarte multumesc pentru cadou,foarte frumos din partea voastra sincer nu ma asteptam! va pupa tati!cateva poze acum...restul...maine:P
Ma bucur ca ti-a placut cadoul.Eu nu iti zic la multi ani inca.Marti e ziua ta.
Imi pare rau ca am lipsit.
P.S. Dany oricum cand vin acasa trebuie sa-ti dau masina o tura(ca ai ghicit treaba cu poza aia)
Alte poze de ieri 22.01.2011.In ultima poza se vede cadoul meu de la baieti..cele doua difuri Blaupunkt...painea este doar decor Restul e gluma,distractie gratar si multa prietenie!Da Cristi multumesc,te astept,te asteptam pe la noi dupa sesiune! Iar tura cu dizelu` musai va fi abia astept.Am incercat sa postez pozele mai sugestive nu pe toate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment