LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Il asteptam pe pustiu cu detalii despre intalnirea de ieri si gratarul organizat de Carmelo.Si dupa acea vor veni si cateva poze de la intalnire,de la gratar nu am pentru ca la atata caterinca si ras am uitat de ele.
    CARPE DIEM!

Comment

• Hai cu pozele si cu detaliile )
      P.S ( Probabil pustiu nu s-a trezit din bautura )

Comment

• bai ...ia mai usor ) ... sunt bine ...si nu am postat ca am fost la tara ...
        sa incepem ... intalnirea de pe 5.03.2011...
        nu am putut sta mult asa ca nu prea stiu ce sa intamplat ...am plecat la tara ...si acum am venit ...

MEMBRI PREZENTI LA INTALNIRE !
        1.felye
        2.dany uhp
        3.alex mav
        4.dan xkc
        5.batranu scc
        6.starcu
        7.carmelo
        8.marian ssr
        si cred ca astia suntem toti ...

de data asta nu prea am avut multe de spus ...
        sa vina si pozele ... dany ai legatura !!!
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• povesteste de la gratar ca ai destule )

Comment

• Poze

Iata si cateva poze de ieri de la intalnire.De la gratar sunt prea multe de povestit,caterinca la greu...Starcu a fost jokerul principal..de unde scoate asta atatea glume de alea de Poiana nu stiu frate.Tu ii zici lu felye ma Starcule? si tu erai cam rosu in obrajori
            Attached Files
            CARPE DIEM!

Comment

• da ma dany ) aia nu a fost nimic dintr-o bere .. sa ma fi vazut cand am baut-o si pe a 2a in peco la 1 ) acolo o fost show mare .. ...

Comment

• Au arat dracii cu voi? Ce cautai in peco la ora 1? prezenta la gratar:
                1.Carmelo(organizator de Poiana)
                2.Starcu MCC( GLUMET tot de Poiana)
                3.dany_uhp(fara poze facute)prea mult ras,dureri de burta seara.
                4.felye(rosu in obrajori ..oare de ce??)
                5.ionut vck(cu barca de mertzan)
                6.marian ssr+un prieten
                7.dan xkc+fratele cel mic
                8.alex mav+buze
                am uitat pe cineva? va rog adaugati!
                CARPE DIEM!

Comment

• dany te rog dami voie sa modific putin lista ...si da ...ai uitat pe cineva ...

1.Carmelo(organizator de Poiana)
                  2.Starcu MCC(GLUMET tot de Poiana)
                  3.dany_uhp(fara poze facute)prea mult ras,dureri de burta seara.
                  4.felye(activat putin la plecare ... dar aksa ajuns blana ...)
                  5.ionut vck(cu barca de mertzan galagios)
                  6.marian ssr+un prieten (baieti cuminti)
                  7.dan xkc+popa cel mic
                  8.alex mav+buze
                  9.nevasta lu' carmelo

si cam asta e tot
                  sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Pai in peco am fost cu ght , prietena lui , buze si mav ) A fost ras si acolo ) a ajuns benzina sa fie moka , ba chiar mai mult iti dateau aia din peco 3 lei pe litru )

Comment

• eu cred ca tot asta faceai nu? cine te dus ma cu masina? daca a fost o asa promotie in peco de ce nu ai dat si tu zvon?
                      CARPE DIEM!

Comment

• Am tinut doar pentru noi cu masina am fost cu mav su solenza )

Comment

• Aha bine ...te tin eu minte sa sti! Cea mai misto faza a fost cea la plecarea la Poiana.Ai mers tu cu GHT si Cristi cu MCC pana la Ciuperceni,de acolo iar schimbare eu cu GHT si Cristi cu UHP pana la el acasa...;)..Merge bine Dieselul ah?Al naiba sa fi tu de te ai mai fi dat jos..mai aveai un pic si propuneai un schimb definitiv
                          CARPE DIEM!

Comment

• pai da ) merge bine X

Comment

• Asa.....hai sa-mi dau si eu cu parerea.
                              Intalnirea LCtrmag de sambata a fost OK,starcu ne-a delectat cu glumele lui de genu(aripioare picante , sau "fac eu cinste,aveti bani??),am vazut un ARO 24 super tunat , duduia tabla de cata muzica iesea din el
                              Adevarata lista arata asa
                              1.Carmelo(organizator de Poiana)+prima doamna
                              2.Starcu MCC( Jokeru semi-alcoolic de FLAMANDoLITA)
                              3.dany_uhp(fara poze facute)care a stat pe capu meu toata ziua.ms
                              4.felye(rosu in obrajori ..... si care a plecat fara motiv)
                              5.ionut vck(cu barca de mertzan)
                              6.marian ssr+un prieten(baieti cuminti , prea cuminti)
                              7.dan xkc+popa ala micu "la comanda a stat cuminte"
                              8.MAV-u +buze
                              9.Varu-meu, care a stat f putin si cand s-a intors era prea tarziu.
                              Iar acum ideea generala "sunteti NASPA" A fost totul bine si frumos la gratar , dar v-ati stricat ca ati plecat.hai ca pe dany il inteleg , dar restul au plecat total aiurea.Unii au dat-o ca se duc sa se intalneasca cu femeile , de parca nu se mai vazusera de mult cu ele.In fine.
                              In peco au dat astia moca tot inclusiv nevestele(pe care unii le-au pus pariu la table,dar cum nu au avut.....)
                              Fara Semnatura.

Comment

• Ideea ar fi sa organizam ceva de data asta cu tot cu femei ca sa nu mai gasim niciunul motiv de a pleca! Multumesc pentru intelegere Cristi.Totul a fost chiar super mai ales glumele.Nu am vrut sa ti stau atat pe cap,dar asta e..stiu ca sunt un stres mai ales ca vorbesc mult.Ai reacu copchii astia,pana sa terminat gratarul niciunul n-a plecat la femei ca deh nu puteau face nimic daca erau cu burtica goala.La masa...aoleu liniste totala dupa rugaciunea micutilor preoti..toata lumea pssssssst si friputici!
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google