LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miscare multa si mai putina bere! De fapt stai ca asta e barbatu snur...fara burta fara... si trebuie sa mai puna ceva kilograme ca sa nu cumva sa l zboare vantu
    CARPE DIEM!

Comment

• barbatul ideal )
      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Felie stie .. burta am cata trebuie ... nici prea multa (ca tine) nici snur ( cum zici tu ) cur .. la fel ... ) asa ca :-$ ...
        P.S - ma puteti lua ca pe un exemplu de barbat fatal :-"

Comment

• Esti un fel de Gogaie la municipiului

Vorba ciorba....peste 2 saptamani cand vin acasa ma apuc sa dau polish la masina.

Care va bagati ?? pret de criza.Va astept.
          Fara Semnatura.

Comment

• Exact barbatul fatal..Gogaie...Bre cand eram ca tine nici io nu aveam burta eram cam la fel de slab,cantaream numai 74kg..acum na..am imbatranit...nevasta..copil..una alta! Cristi care este pretul de criza? Polishul am inteles ca afecteaza primul strat de lac al vopselei...sau nu?
            CARPE DIEM!

Comment

• Exact Cristi...care este pretul?....si eu trebuie sa ii dau o spoiala
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Chestii dinastea se discuta pe PM , sau pe mess.

P.S. Cum e vremea pe la tr ca poate dau o fuga sapt asta pe acolo.
                Fara Semnatura.

Comment

• Pana astazi (joi) a fost frumos , soare , veselie
                  dar astazi a plouat , bate vantul , e nasol afara .. totusi da-i o fuga ca la poiana e soare )

Comment

• Este deh.......din cauza acceleratorului de particule, sau din cauza ca a picat UVCP-u
                    Fara Semnatura.

Comment

• Vreme nasoala...si pe Sambata cred ca va fi la fel.Cred ca de la pirita aia de la UVCP ni se trage...
                      CARPE DIEM!

Comment

• Este din cauza acceleratorului de particule de la flamanda ) + ca pe 19 este luna mai aproape de pamant .. deci e mai cald .. ca afecteaza acceleratorul ) uvcp n-are treaba ... ca numai e nimic de el :P

Comment

• Ba eu cred ca are treaba.Nu degeaba e masina ta rosie.Ai lasat-o o zi acolo si cand te-ai dus a 2-a zi era gata vopsita , matuita, uscata

Chestia aia cu luna n-are nici o treaba.Daca tu acum cand e luna un pic mai departe debitezi asa ceva , dar cand o sa se apropie???
                          Fara Semnatura.

Comment

• Cand o sa se apropie .... cine stie ce o fi ) mai vedem

Comment

• Iti dai seama ce se intampla?...Ne lasa fara tine...cine ne mai delecteaza cu glume de alea de LitoPoiana? Nu ai tu norocul ma sa scapi de noi si noi de tine!
                              CARPE DIEM!

Comment

• baietii veseli ...am si eu o propunere ...daca maine e ca astazi , adica ploua . ce facem ? mergem la sala sa facem un fotbal ???
                                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google