LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe la Izbiceni se prinde da...pe Olt in general merge bine...dar la curent..ca asa s a invatat olteanu sa nu mai dea cu undita ci sa dea cu el in sus curentandul...Incet incet va merge si pe Dunare si prin alte parti...speram sa adunam ceva pescari si sa mergem cu toti..gratare distractie si undit!
    CARPE DIEM!

Comment

• in antepenultima fotografie scc-u ce facea?)

Comment

• Intalnire 26.03.2011

Intalnirea asta a fost mai speciala ....
        * am avut un membru nou (B 999 CUP - fostul 86 GHT) ...
        ** nu au anuntat decat 2 prezenta dar am fost cativa
        *** ne-am mutat la fantana dronii unde a venit si danxkc (TR 03 XKC), cu niste pleoape noi ....
        **** MAVu si-a pus twiterele unde trebuie ...adica unde este comanda manuala de oglinzi manuale
        ***** am jucat fotbal cu mingea lu' dany si i-am dat la un mos cu ea in parbriz (care venea din banciu)....saracu' mos, s-a ferit de minge in masina
        ****** au fost si cateva liniutze intre :o Calibra 2.0 - doua Loganuri 1.4
        ******* si la fantana a fost si bulgaru si danxkc

LISTA PREZENTA !
        1.felye
        2.dany uhp
        3.carmelo
        4.alexmav
        5.bebeco
        6.scc
        7.bogdan BOG
        8.bogdan YUN
        9.starcu
        10.danxkc
        11.bulgaru

si cam atat ...

dany_uhp : te rog nu te supara dar o sa postez si eu cateva poze de la fantana cu masina lui dan si altele
        Attached Files
        Last edited by felye; 27 March 2011, 11:31.
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Nu ma supar fratioare nu as avea de ce! Cine era cu acea Calibra? Dar cu cele 2 Loganuri? Vad ca dupa ce am plecat eu a venit si Dan XKC si Bulgaru..super...Mingiia aia cred ca s a ales prafu de ea nu?Mai are petece?Dane...vad si eu ca l am surprins pe Batranu SCC facand lucruri obscene..dar nu a fost cu intentie
          CARPE DIEM!

Comment

• cu calibra a fost baiatu ala de a venit atunci cu loganu lui taicaso ...
            si loganurile au fost : TR 69 BOG si TR ** *** (ma rugat sa nu spun nr pe forum) ...poate iti dai tu seama cn a fost ...daca nu iti spun eu pe mess ...
            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Bine...si cine a iesit castigator? Ce diferenta a fost?
              CARPE DIEM!

Comment

• Hei...buuuun!!!
                Liniute....numere noi (fostului GHT ii sta mai bine cu actualul CUP )
                Sper sa pot ajunge cat de curand la voi...mai ales acum ca s-a incalzit
                P.S: Dany, o sa te caut in cel mai scurt timp....vreau sa te intreb ceva legat de cum as putea ajunge la voi fara masina)
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• cu taxi )

Comment

• Al reaq Starcule tu repede cu raspunsu...Ba..exista variante mai ieftine bineinteles...trenul si maxi taxi...sau vreun prietenar ...exista solutia unei combinatii a mai multor doritori la o masina...deci...solutii sunt...astept.Vorbim pe mes retro590
                    CARPE DIEM!

Comment

• Da Starcule....cu taxi

Comment

• Voi incerca sa gasesc orarul celor din autogara ca sa sti cu exactitate ce si cum retro590...Ne auzim ..Bafta
                        CARPE DIEM!

Comment

• @retro-cu autobuzul cred ca ajungi cel mai bine ca nu cred ca ai legatura direct zimnicea-tr magurele cu trenul..decat sa fi pe rosiori

Comment

• Exact...nu am legatura directa...trebuie sa fac o schimbare in Alexandria...de unde merg direct la Turnu

Comment

• cel mai bine este sa mai vorbesti cu cativa tovarasi de ai tai , puneti bani cu totii si veniti ;)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google