LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai dreptate Cristi...s-a pus praful bine pe topicul asta
    Alin...daca tot te pasioneaza si pe tine NFS-ul ca si pe mine...(ca de...permis de unde? )...cand facem o liniutza virtuala?
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Dany a avut serviciu tot timpul,dar era ceva mai lejer acum....nu prea mai merge! Cam bate vantul pe aici de ceva vreme.Faceti ma o liniuta cu bicicletele...auuu i am atins acum unde i doare..lasa ca va luati voi permis.Cat despre deplasarea la Pitesti ramane sa discutam sa stabilim ne adunam...si mergem intr-o Sambata!Cum la mine titulatura de Fototgraf LC Turnu Magurele a disparut va puteti alege un altul;)...nu i niciun bai...chiar ma bucur mai ales ca timpul meu va fi cam limitat.
      Last edited by dany_uhp; 6 May 2011, 19:28.
      CARPE DIEM!

Comment

• Ca sa facem liniute cu bicicletele inseamna sa vin eu la Turnu cu naravasa mea...ori Alin la Zimbabwe cu pedalo-FGA-ul lui

Comment

• Dany a avut servici , dar nu il solicita ca cel actual , dimineata la cafea aici erai , acum intri seara dupa ce vii de la munca.Ailaviu.
          Fara Semnatura.

Comment

• Adevar graiesti Cristi...cel de acum este mult mai solicitant..iar seara daca am timp intru daca nu...intru cand pot! ailaviu tu;)...sa ne vedem si sa ne auzim cu bine!
            CARPE DIEM!

Comment

• Ghiciti pe cine am vazut eu azi prin Zimbawe
              Attached Files

Comment

• da acum taticu lucreaza acolo

Comment

• paparatzi ...)...
                  sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Paparatzii by L.C Zimbabwe
                    era ascunsa bine...trebuie sa recunosc

Comment

• ce mai "face" baietii ?

Comment

• salut ...bine ...supravietuim cum putem si noi ??? LC GR ce mai face ?:>

Comment

• momentan e furtuna...speram ca va iesi soarele !

Comment

• bey..dar slabuta treaba pe aici...nu mai veniti nici la intalniri nici pe forum...hey..unde e LC TR-MAG?
                            CARPE DIEM!

Comment

• aici aici ...stai ca eu am fost cu tezele !!)

Azi,14-05-2011, intalnire LC Turnu Magurele , ora:16:00 , la stadion (ca de obicei) !!!

Comment

• Va salut Ma primiti si pe mine la intalnire ? Dar nu am logan .. ci un bmw .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google