LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si poti sa te dai pe iarba ...k e mare terenu !
    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Originally posted by MCD View Post
      ce dracu ma, tot aduci vorba de lumina de miros...eu inteleg sentimentul de putina vreme...probabil trebuiesc curatate lentilele....glumesc tati...voi vorbiti de intalnirea de pe dunare, adica unde e plaja acolo? sau in alta parte
      esti incepator + ca la tine dioptria e mica nu simti mari diferente decat cand bei cafea sau ceai fierbinte

Aia cu botu calului mi se pare ok.desi acolo nu ne vede lumea

@felie: da e terenu mare si cred ca plin de denivelari
      Fara Semnatura.

Comment

• las k vine iarna ...sa vezi ce bn e la ciuperca

Comment

• De abia astept , dar mare lucru nu o sa iasa din cauza ca ne obliga astia sa ne punem cauciucuri de iarna
          Fara Semnatura.

Comment

• sal baietii! La Botu` Calului nu este o idee rea ,dar...drumul si terenul este jalnic..deci una mai joasa nu poate merge pe drumurile alea...am fost eu la gratar acolo;)...deci...
            CARPE DIEM!

Comment

• deci tot fantana dronii...

Comment

• hai sa cautam un alt loc de intalnire...am putea si la Parc...;)..sau putem merge undeva sa punem si de un gratar...o bere fara alcool bineinteles...cola..seminte...merge mai bine discutia daca si mancam ceva...si la o ora mai devreme...nu asa tarziu...sambata trecuta nici nu am vazut liniutele fiind deja intuneric..deci?!!!!! astept pareri
                Last edited by dany_uhp; 9 November 2010, 14:14. Reason: uitasem ceva
                CARPE DIEM!

Comment

• in parcare la MINIMAX ...e 1 loc bun ...aproape de centru ...
                  in plus parcarea e destul de mare

Comment

• Da..buna si ideea asta Felye...sunt locuri destule acolo...
                    CARPE DIEM!

Comment

• Bha dany esti de groaza cu grataru ala cand vin o sa-ti aduc eu 2kg de electrozi, si grilaje ca sa faci grataru' ala.
                      In parcare la minimax ar fi bine dar si acolo daca nu gasesti cel putin 4-5 locuri libere unul langa altu,iar e ca dracu.faci poze cu fiecare masina separat.la parc ar fi ok, acolo e lumina,si iar revin la ideea ca la stadion e bine ca ai si spatiu de liniutze,dar cum vreti voi.
                      Fara Semnatura.

Comment

• pana la urma cred ca tot la stadion ne intalnim

Comment

• Cristi...Carmeloa...Am gratar deja facut...si e la locul lui in portbagaj...deci...sa aprindem un foc si sa punem si ceva pe el...;)...eu vin oriunde s ar stabili...asa ca...nu mai zic nimik
                          CARPE DIEM!

Comment

• Dany , nu te sup pe mine dar am zis-o in gluma.
                            Fara Semnatura.

Comment

• Stai linistit..ca nu m am suparat...mai greu ma supar eu din ceva;)....aveti grija de voi Loganisti Teleormaneni
                              CARPE DIEM!

Comment

• sambata se aude ca vine si BOG

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google