LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danny ai vazut ca eu port ochelarii..daca nu ai vazut liniutele fati si tu o pereche..........bafta baietii
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• MCD ule...merci...am sa mi pun si eu o pereche...ah si sa nu uit sfatul lui Cristi o sa suflu inainte in cafea;)....Te mai asteptam pe la noi Dan..de data asta ``ma risc`` si eu sa ma plimbi o tura

Scuze de dublu post!!!! As vrea sa intreb pe oricare dintre voi care stie...Azi voi primi macarale electrice pt geamuri fata...mufe butoane ...dar cat cablaj imi trebuieste si de care tip...sfaturi..astept
      Last edited by dany_uhp; 10 November 2010, 08:34. Reason: Automerged Doublepost
      CARPE DIEM!

Comment

• Stimati colegi LC Tr.Mag avem pt voi o lista de imbunatatiri aduse loganului si anumite produse spre vanzare.

Nu ezitati sa ne contactati.
        Attached Files
        Fara Semnatura.

Comment

• -vopsit stopuri spate cu spray cu lac -15 ron;

pac talonu)

Comment

• @Danxkc eu nu oblig pe nimeni.eu le am pe ale mele facute de 1 an si ceva, si nu mi-a zis nimeni nimik, cu toate ca am fost oprit de politie de multe ori.depinde de cine dai in trafic.Asa daca mergem pe principiu asta ca imi ia permisu ,talonu mai bine mergem pe jos,sau cu bicicleta.
            Fara Semnatura.

Comment

• Adevarat...depinde de cine dai in trafic...asa ca Danxkc...cum cred ca nu prea pleci de prin oras...ti le poti vopsi fara probleme...pe aici ne cam stim om cu om sau om cu cap de creta...Cristi...unde este aroganta aia..ca ma uit dupa ea si nimik
              CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by Carmeloa View Post
                @Danxkc eu nu oblig pe nimeni.eu le am pe ale mele facute de 1 an si ceva, si nu mi-a zis nimeni nimik, cu toate ca am fost oprit de politie de multe ori.depinde de cine dai in trafic.Asa daca mergem pe principiu asta ca imi ia permisu ,talonu mai bine mergem pe jos,sau cu bicicleta.
                nu te lua de bicicleta ...k eo si pe bicicleta am avut stopul facut negru

uite : cel de sus e cel negru iar cel de jos e stock !
                Attached Files
                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• bravo felye ca macar la bike ti le faci negre stopurile...fi sigur ca nenea cap de creta nu ti cere talonul nu?!!!!
                  CARPE DIEM!

Comment

• dany si pe mine ma batea gandu sa mi le fac negre da eu in fiecare saptamana plec din oras da nu ma risc

Comment

• Ii ia bicicleta cu totu pt colantu cu patruciuning.

Eu fac la 2 sapt tr-buc si nu mi-a zis nimeni nimic de stopuri.In fine si eu intentionez ca peste 2 sapt sa le aduc la normal si sa le fac rosu integral.
                      Fara Semnatura.

Comment

• In concluzie noi vom ramane cu stopurile asa cum sunt...Iar pe Alin...tuneaza si bike..pune niste stikere ceva pe el...asa ca sa te prezinti cum trebuie la intalnirea saptamanala!
                        CARPE DIEM!

Comment

• faza tare )

masina de politie din tr mag are stopurile schimbate
                          Attached Files
                          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Daca il vad pe asta prin orash, il opresc sa-l intreb daca vrea sa facem un schimb

Si nu ma mira , am mai vazut si masini de pol cu bari vopsite integral,cu pleoape pe faruri,cu geamuri fumurii , si cu subwofere.
                            Fara Semnatura.

Comment

• Si se poate si mai bine decat un tuning la logan.Politia romana e mai dotata decat o stim noi.
                              Attached Files
                              Fara Semnatura.

Comment

• le opresc talonu ) la broscoi)))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google