danny ai vazut ca eu port ochelarii..daca nu ai vazut liniutele fati si tu o pereche..........bafta baietii
LoganClub Turnu-Magurele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
MCD ule...merci...am sa mi pun si eu o pereche...ah si sa nu uit sfatul lui Cristi o sa suflu inainte in cafea;)....Te mai asteptam pe la noi Dan..de data asta ``ma risc`` si eu sa ma plimbi o tura
Scuze de dublu post!!!! As vrea sa intreb pe oricare dintre voi care stie...Azi voi primi macarale electrice pt geamuri fata...mufe butoane ...dar cat cablaj imi trebuieste si de care tip...sfaturi..asteptCARPE DIEM!
Comment
-
Stimati colegi LC Tr.Mag avem pt voi o lista de imbunatatiri aduse loganului si anumite produse spre vanzare.
Nu ezitati sa ne contactati.Attached FilesFara Semnatura.
Comment
-
@Danxkc eu nu oblig pe nimeni.eu le am pe ale mele facute de 1 an si ceva, si nu mi-a zis nimeni nimik, cu toate ca am fost oprit de politie de multe ori.depinde de cine dai in trafic.Asa daca mergem pe principiu asta ca imi ia permisu ,talonu mai bine mergem pe jos,sau cu bicicleta.Fara Semnatura.
Comment
-
Adevarat...depinde de cine dai in trafic...asa ca Danxkc...cum cred ca nu prea pleci de prin oras...ti le poti vopsi fara probleme...pe aici ne cam stim om cu om sau om cu cap de creta...Cristi...unde este aroganta aia..ca ma uit dupa ea si nimikCARPE DIEM!
Comment
-
Originally posted by Carmeloa View Post@Danxkc eu nu oblig pe nimeni.eu le am pe ale mele facute de 1 an si ceva, si nu mi-a zis nimeni nimik, cu toate ca am fost oprit de politie de multe ori.depinde de cine dai in trafic.Asa daca mergem pe principiu asta ca imi ia permisu ,talonu mai bine mergem pe jos,sau cu bicicleta.
uite : cel de sus e cel negru iar cel de jos e stock !Attached FilessigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
faza tare )
masina de politie din tr mag are stopurile schimbateAttached FilessigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Si se poate si mai bine decat un tuning la logan.Politia romana e mai dotata decat o stim noi.Attached FilesFara Semnatura.
Comment
Comment