LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by felye View Post
    iam facut dany !!!
    si app am mai vb cu un tip catalin TR 07 BEB ...cu un logan verde si vine si el ;)
    Il cunonsc pe catalin :P sunt tovaras bun cu el ... i-ai spus de cola si de seminte ? )

Comment

• Nu stiu daca ia spus...dar nu e problema...va veni si astea;)Daca tot esti tovaras cu el...spunei tu LiviuFlorin
      CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by danycristian View Post
        Nu stiu daca ia spus...dar nu e problema...va veni si astea;)Daca tot esti tovaras cu el...spunei tu LiviuFlorin
        ok ... daca ma intalnesc cu el ii spun ;)

Comment

• Lasa ca si daca nu aduce , e peco aproape

Gata mha mi-am schimbat nik-u......e CARMELO simplu fara "A"
          Last edited by Carmelo; 16 November 2010, 23:28. Reason: Automerged Doublepost
          Fara Semnatura.

Comment

• Am observat schimbarea nick name ului si pe mess;) nu numai aici...Da Peco e aproape deci...poate lua o cola si acolo nu este asta o problema.
            CARPE DIEM!

Comment

• ati mai vb vreo1 cu TR @@ SAV ???
              sa vina si el sambata ;)
              sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• SAV e la bucuresti. nu stiu daca vine

Comment

• mi-am luat casetofon \:d/ 330 ron +70 montatu pt ca mi-a inlocuit toate firele

Comment

• bv Dan..cam mult ti a luat sa l monteze...sa l stapanesti sanatos
                    CARPE DIEM!

Comment

• de ce mult?cand am dat jos casetofonul vechi nici un fir nu era izolat noroc ca nu a luat foc masina ...omu mi-a tras alte fire mi le-a izolat eu cred ca merita eu unu sunt multumit

Comment

• danutze las k o sal vedem in actiune sambata
                        pacat k SAV e la buc ... da cred k o sa mai avem membri noi k am impartit 4-5 fluturasi azi ... vreau sa ii pun pe toti pana vineri ;)

Comment

• NU MAI SCRIE GEN MIRC

Si treaba casetofonu e ok , pretul de montaj cu inlocuit fire e in regula dar pretul casetofonului mi se pare piperat doar daca nu e nou.
                          Fara Semnatura.

Comment

• azi am surprins si eu un numar dubios )...si mi-am presonalizat pc-ul )
                            Attached Files

Comment

• Ce scoruri dati la mult prea mediatizatu meci dintre romania si italia.E logic cine o sa castige dar cu ce scor
                              Fara Semnatura.

Comment

• Tr @@ sav

Sal all sunt Savu cmf baieti, o liniuta ceva? Abia astept sa vad ce puteti sambata...;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google