LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felie cand ii imparti sau ii lipesti ?

Comment

• eu zic sa dea la fiecare pliante si sa impartim si noi

Comment

• Eu deja il ajut sa i imparta,asa ca cereti si ajutati si voi ca sa putem mari acest club! Vom discuta mai multe sambata asta incepand cu ora 16,sper sa fim mai multi prezenti!
        CARPE DIEM!

Comment

• eu voi intarzaia ca de obicei , va rog nu mai sunati ca de ajuns ajung dar pe la 4 jumate , 5 maxim

Comment

• Neata! Pentru ca si in aceasta sambata am cate ceva de lucru la masina cred ca si eu am sa intarzii putin.dar cu siguranta am sa vin!
            CARPE DIEM!

Comment

• Salut ..... Aduce careva cola si seminte ? ) Sa nu fie plictiseala :P

Comment

• LiviuFlorin...este al nu stiu cate lea post in care pui aceiasi intrebare...Daca te simti mai bine ca se gaseste cineva sa raspunda...Dau eu o cola si seminte ..e bine?Ah..si inca ceva..cred ca am sa ajung la timp maine..s-a anulat ceea ce trebuia sa fac!
                CARPE DIEM!

Comment

• calm dany , el doar a intrebat si are dreptate totusi nu e motiv de cearta

Comment

• Stie careva de ce este masina aia cu TDY abandonata in banciu ? :| mi se pare suspecta .... geamul de pe stanga spart , in dreapta are folie .... si pana mea ... este de aseara acolo si nu a luat-o nimeni :|

Comment

• ce masina ?:S lada aia gri ?
                      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• da nu ne intereseaza nu'i prieten de'al nostru s afie sanatos daca era prieten cu noi era alta treaba cand a intrebat de cola si suc sa referit daca vine cineva nou deci fara motiv de suparare sa fie totul frumos

Comment

• Bogdan eu sunt foarte calm sa sti ...doar ca nu ma cunosti...insa am vazut al 4lea post de acest gen si am raspuns.Daca nu este nimeni nou in club care sa stie cum stau treburile atunci fac eu cinste cu o cola si seminte numa sa nu umplem threadu cu asemenea intrebari! din cate stiu TDY este o skoda octavia albastru inchis ...dar nu cred ca ne intereseaza de ce si cum este in Banciu! Va rog nu va suparati,dar nu umplem threadul doar de dragul de a posta ceva...Vorbim aici ce anume ne intereseaza pe noi...De aia este LoganClub Turnu Magurele!
                          CARPE DIEM!

Comment

• asa este nenea dany ;)

apropo !!
                            MAINE INTALNIRE LOGAN CLUB TURNU MAGURELE LA ORA 16:00 LA STADION !!!
                            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• politia:trageti pe dreapta) totul este in regula) sa ma *** in basca voastra)))

Comment

• Danxkc...Nu ti-au facut nimic,te au tras pe dreapta si asta este obligatia lor.Daca tu esti in regula cu totul atunci nu ti mai bate capul.De aia sunt pusi acolo sa mai aduca si eu ceva realizari la bugetul Statului Roman!
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google