LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by danycristian View Post
    Salutare Disssel(Petre)..Bine ai venit pe la noi...Va asteptam si cu ligheanele...sa mergem la un pescuit!
    deocamdata ne conversam pe mess si la carciuma binenteles)....salutam toti loganari de la Magurele si cum da coltul la iarba suntem peste voi la peste
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
      deocamdata ne conversam pe mess si la carciuma binenteles)....salutam toti loganari de la Magurele si cum da coltul la iarba suntem peste voi la peste

va asteptam cu mare placere !
      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Originally posted by danycristian View Post
        Dragi mei colegi Loganisti...v-as intreba:Care unde face Revelionul? Eu nu am deocamdata nicio idee...asa ca astept ideei si pareri de la voi!
        Nu stiu , Nu stiu de-astea. L-as face cu niste prieteni da nu gasesc, l-as face cu niste prieteni da nu gasesc, toate propunerile sa apeleze la mine
        Fara Semnatura.

Comment

• eu nu sunt asa sigur unde fac revelionu era vorba sa il fac cu ale dorin ... da nu stiu sigur

Comment

• eo (cred ca) il fac la mn la odaia cu gask de liceu ...or'cine e bine venit ;)
            dar locul nu e sigur inca ... tre sa mai iau 2-3 note bune sa il conving pe tata )

Comment

• Pai...daca tot suntem impartiti pe colo colo....poate ne adunam toata gasca..la Felye...auzi pustiule pune mana si mai ia vreo nota buna...Inca mai astept ideei si propuneri!
              CARPE DIEM!

Comment

• auzi, vasta 38....cum minte poporu cu internetu......
                prost.

Comment

• Varsta este a tatalui sau! Nu minte deloc ,dar stim doar cei din club.
                  CARPE DIEM!

Comment

• AHAAA....am priceput
                    prost.

Comment

• da DISSSEL...varsta e a lui tata ...eu am 17 ani !

Comment

• Ideea e ca nu are permis da lasa ca se face el mare.
                        Fara Semnatura.

Comment

• nu e copt inca

Comment

• bey...nu mai radeti de mn X(

Comment

• Originally posted by felye View Post
                              da DISSSEL...varsta e a lui tata ...eu am 17 ani !
                              aaa, esti pe felie la 17 ani!

Originally posted by Carmelo View Post
                              Ideea e ca nu are permis da lasa ca se face el mare.
                              daca e destept, il ia din prima, daca nu, radem de el!

Originally posted by danxkc View Post
                              nu e copt inca
                              o sa-l coacem noi cand ia carnetul, ii facem botezul loganarilor!

Originally posted by felye View Post
                              bey...nu mai radeti de mn X(
                              o sa radem daca nu iei carnetul, asa ca invata ca sa-l iei din prima!
                              lipsa text

Comment

• Lasa ca te faci tu mare si o sa le o dai peste nas! Ce facem maine ca se anunta vreme super naspa?
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google