LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by danycristian View Post
    Lasa ca te faci tu mare si o sa le o dai peste nas! Ce facem maine ca se anunta vreme super naspa?
    si azi se anunta vreme naspa ...si e un soare afara de rupe )
    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Ok...Sa vedem cum va fi maine! Aloo gasca...nu mai radeti de pustiu...lasati-l in pace! E si el mai mic,na si acum ce sa i facem? Il educam si l invatam noi ce trebuie si cum trebuie sa faca!
      CARPE DIEM!

Comment

• Da si eu am lucrat la masina azi pe soarele asta cu dinti.A fost senzatie,in curte era soare dar defapt ningea.oricum am tremurat ca dracu.

Maine vremea o sa fie frumoasa.vremea este urata doar cand ploua , dar daca ninge nu aveti de ce sa va plangeti(decat ala micu ca tre sa vina cu bicicleta).
        Iar pt felie referitor la varsta pe care o declara el ca e de 38 avem urmatoru video.
        http://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4 ........ mai taie...
        Fara Semnatura.

Comment

• Hai mai taie din ele...da le dreacu e tare rau oltenasu asta...P
          CARPE DIEM!

Comment

• baieti azi de la ce ora ?
            daca iar de la 3 nu pot sa vin decat pe la 4 jumate ca am med pana atunci

Comment

• Astazi...mare Lipsa Intalnire...eu am fost singurul prezent! A trecut si Dan XKC ...ramane pentru saptamana viitoare...Poze voi atasa la my ride pentru ca astazi am facut luminile cu led la picioare stanga dreapta cu Alex MAV..Merci omule
              CARPE DIEM!

Comment

• Eu am trecut la 17:00 pe acolo si nu era nimeni ....

Comment

• pai am trecut sa te salut ca asa e frumos dar ma grabeam ti-am spus asta ca ramaneam si eu mai vorbeam de masini de fete una alta

Comment

• fete unde domne...??? ca veneam si eu)))
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• pai la pitesti nu exista fete?)

Comment

• LiviuFlorin....Intalnirea s a mutat de mult la ora 15 fiind iarna si ziua mai scurta.Incearca sa citesti mai des threadul asta..ca sa poti fi la curent cu ceea ce se intampla! Da Dan...asta e,nu aveam ce face doar 2 insi...iar pe Disssel il asteptam la primavara la noi..nu la fete ci la pescuit!
                        CARPE DIEM!

Comment

• ok .... Sambata viitoare sper sa fim cel putin 8 mana sus care vi sambata !!!

Comment

• sper ca sambata asta sa vin ...dar nu promit ... caci vineri luam vacanta si o sa incep sa ma apuc de masina (plafoniera , ceasuri , consola , ledurile de la picioare ) ...
                            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• felye vezi ca te ia politia pentru alea de la pozitii sau ce ti-ai pus tu am vorbit cu un politist ;) eu ti-am si zis ca nu e bine

eu nu vin pomana porcului):d

Comment

• Nici eu nu pot spune de astazi ceea ce va fi sambata! Deci raman cu manutele jos pana vineri cand pot da un raspuns! De acum incepe taiatul porcilor...si cred ca va fi mai greu pentru unii sau altii sa fie prezenti...Va doresc o saptamana minunata!
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google