Asta cu taiatu porcului in cazul tau.Ca eu particip la taiatu porcului doar la faza cu mancatu De ce sa nu fie prezenti ca alte trebuiri nu stiu daca au ca doar vine vacanta.
LoganClub Turnu-Magurele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dragi colegi,loganari,prieteni,incepand cu vinerea asta masina va fi condusa si de tatal meu.
Asa ca daca vedeti masina si vreti sa salutati , uitati-va cine este la volan intai
Si chiar daca nu sunt eu tot sa ma salutati , se saluta masinile intre ele , dar fara sa se atingFara Semnatura.
Comment
-
Nu aveam ce face mergand pe drum,cand zaresc XKC....Dan cu 2 fete in masina...ma duc in partea dreapta spate...si ma las pe eleron...sus..jos..sus...jos...iese asta speriat...ce e..ce.e???Cand ma vede...aoleu frate ce m-ai speriat! tare mi a placut fata ta Dane cand ai coborat asa speriat! Sigur Cristi...se vor saluta chiar si masinile...Numa la Paste se ating ca si ouale...numa daca sunt rosii!!!!CARPE DIEM!
Comment
-
eu azi l-am vazut pe dan cu ochelarii la ochi )
am crezut ca fac pe mn de ras ...daneeeee e decembrie tata )...pune fularu nu ochelariisigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Bine bine...te are pe tine...dar cea mica din spate? doar nu erau amandoua ale tale bre?!!!Ochelari de soare folosesc si eu..dar de cand da zapada;)...Sambata vom avea zapada din cate se aude pe aici si polei...deci...va fi o vreme...buna de snow drift sau de intalnire la bar pentru discutii fara masini ci cu Pejosu`CARPE DIEM!
Comment
Comment