LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• votez si eu pe dany ca pozaci dar sigla nu imi place si sunt de acord cu mutarea orei dupa ora 16:00 daca se poate

Comment

• Bha ce e galagia asta aici.
      De la mine aveti asa:1vot pt felie ca org(s-a contorizat deja)
      1vot pt dany ca pozaci
      1vot pt Finu_Bog co-org(pe mine excludeti-ma din categoria asta)
      Cu acordul vostru eu as dori sa infiintez postul de supraveghetor(al threadului,al unor mici evenimente cum ar fi gratare etc)adica daca la vre-o intalnire , gratar va luati la bataie ori va potolesc eu , ori va potoliti voi "la pace".Daca nu sunteti de acord atunci poate vi se face mila de mine avand in vedere faptul ca sunt al mai batran din LCB din TR MAG(in cazu asta ma faceti membru de onoare si atat,fara nici o obligatie)
      Multam de intelegere,astept pareri.

P.S. Asta cu modificatu orei o sa se aplice dar mai tarziu, momentan suntem pe ora de iarna , cand o sa se faca ziua mai lunga o sa se treaca la ora de vara cum era de obicei la ora 16:00.

Era sa uit
      Iar daca o mutati duminica va spun ca pe mine ma pierdeti sigur(pe timp de vara ori sunt la peste,ori in alte parti,iar iarna caut sa plec cat mai devreme de acasa)deci nu cred ca este idee buna.Sper sa ajungeti la un comun acord si sa ramana sambata.
      Last edited by Carmelo; 11 January 2011, 14:55. Reason: Automerged Doublepost
      Fara Semnatura.

Comment

• Salutare Cristi.Batrane,sigur postul de supraveghetor al acest thread iti apartine! Multam de vot pentru pozaci-poznaci.Cand ai spus ca esti batran cred ca te ai referit ca si membru nu ca si ani nu? ca acolo te las mult in urma..facand 31 luna asta In ceea ce priveste acea sigla a fost doar o idee Bogdan yun...asteptam propuneri cu altele.Sunt cuminti copii astia,bataie doar cu zapada la caterinca nici un gand de una reala la vreun gratar parerea mea.Ora zic sa ramana cam la fel pana vom trece la cea de vara si tot sambata.Duminica lumea pleaca prin alte parti si au alt program.
        CARPE DIEM!

Comment

• facem activitate
          )

Comment

• vot de la mine pentru Carmelo - supraveghetor !

carmelo@: mai bine vorbim noi sambata ce si cum ! daca mutam sau nu ziua si ora ...apropo ...
            SAMBATA , 15.I.2011 , Intalnire LOGAN CLUB TURNU MAGURELE ,la stadion incepand cu ora 15:00...va asteptam !!!

Concurenti post "ORGANIZATOR"
            1. felye - 5 VOTURI

Concurenti post "POZACI OFICIAL"
            1. dany_uhp - 4 VOT

Concurenti post "CO-ORGANIZATOR"
            1. bogdan BOG - 4 VOT
            2. Carmelo - 1 VOT
            3. danxkc - 1 VOT

Concurenti post "SUPRAVEGHETOR"
            1. Carmelo - 1 VOT
            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• La supraveghetor...nu se face concurenta pe post
              Ramane Carmelo.El nu participa la postul de co-organizator..vezi mai sus Felye.
              CARPE DIEM!

Comment

• Adica arata asa

Concurenti post "ORGANIZATOR"
                1. felye - 5 VOTURI

Concurenti post "POZACI OFICIAL"
                1. dany_uhp - 4 VOT

Concurenti post "CO-ORGANIZATOR"
                1. bogdan BOG - 4 VOT
                2. danxkc - 1 VOT

"SUPRAVEGHETOR"
                Carmelo
                Fara Semnatura.

Comment

• Case Closed,vorba lu` Soric. Astia suntem,Felye n a avut contracandidat,castiga.Bogdan la fel este la 3 voturi de Dan,iar eu cred ca sunt iarasi singurel ca si Cristi la supraveghere.Felye acum...cu mapa la semnat de catre cei mai mari ai LC.
                  CARPE DIEM!

Comment

• Acum se trece la etapa urmatoare deci
                    Abia astept sa devina si Logan Club Turnu Magurele club oficial
                    Mult succes in continuare!
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• ok ok toate bune si frumoase dar cu ora cu ora nu se poate face nimik haideti sambata asta sa o mutam mai sus adica macar de la 16 sa pot sa vin si eu ca imi doresc mult asta
                      Last edited by Bogdanyun; 11 January 2011, 18:38.

Comment

• un vot pentru finu ght pentru postul de supreveghetor

Comment

• Ia uitati mha ! Interlopii
                          Fara Semnatura.

Comment

• mey bogdanele ....body yun de tine este vorba... la 4 deja e intuneric ...hai sa o mutam la 12 ;) ... cine este de acord ?
                            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Dati-mi voie sa ma ocup personal de sigla.Momentan lucrez la ea,cand o sa finalizez cateva idei, le postez si imi spuneti cu care din ele sunteti de acord.
                              Punctul de plecare eu zic sa fie asta(asa cum a propus si dany)
                              Attached Files
                              Fara Semnatura.

Comment

• tot nu pot ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google