LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu trebuie sa mi multumiti pentru poze,cum spune si Cristi Carmelo este datoria mea de a face asta in calitate de Pozaci.Cea cu papucul am cautat special sa o prind,au trecut 3 sau 4 astfel de masini pline cu fier vechi! Doamne fereste sa mergi in spatele ei,nu este cu nimic asigurata incarcatura.Iar pentru Sambata viitoare LiviuFlorin lasam organizatorul sa faca ceea ce se cuvine noi doar ne dam acceptul sau ba.Multumim celor prezenti,iar pe cei mai vechi care ieri nu au putut ajunge din diferite motive ii asteptam la urmatoarea intalnire!
    CARPE DIEM!

Comment

• Se pare ca pe zii ce trece tot mai multi v-a strangeti...si asta e un lucru foarte bun....salut baietii de acolo cu mare respect tineti-o tot asa.....
      Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Ieri la intalnirea de la polivalenta am facut cinste (am terminat leasingu,yepe)
        Cu urmatoarea okazie cu care vin in tr fac cinste si acolo.
        Bre MCD-ule ce sa zic , ne vedem de paste la TR.(ca atunci iese permisu)
        P.S. Mi-am facut azi calculu la masina si mi-a iesit ca am 1,25RON/KM adica 68750Ron pana acum.nu prea ma multumeste cifra dar asta e.este un confort cred eu necesar si frumos.
        Fara Semnatura.

Comment

• poze

Fulgerul de astazi duminica 16.01.2011 de la Fantana Droni.Te asteptam acasa Carmelo,sa faci cinstea.Super ca ai scapat de leasing! Multumim de vizita MCD si te mai asteptam pe la noi oricand.
          Attached Files
          CARPE DIEM!

Comment

• fulger fulger dar , dany puteati sa ma anuntati si pe mine si pe restu ...

Comment

• imi cer mii de scuze ...este numai vina mea ...eu trebuia sa va anunt ...
              inca nu stapanesc foarte bine datoriile de ORGANIZATOR !!! dar va promit ca pe viitor o sa incerc sa nu mai gresesc

prezenta de pe data de 16.01.2011

1.felye
              2.dany uhp
              3.alex mav
              4.body bog
              5.dan xkc
              6.bebeco

apropo ...data viitoare se anunta un gratarel la botu' calului :> ...haideti ...ia sa vad care veniti ?
              Last edited by felye; 16 January 2011, 23:20. Reason: Automerged Doublepost
              sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Bogdanyun...Totul a decurs in felul urmator: Eu ma apucasem cu Felye la el la bloc sa mesterim cate ceva.A venit Dan xkc cu fratisu si 2 fete si mi a cerut perie pentru spalat masina.Am plecat apoi dupa ei la fantana dronii cu Alex si Felye...dupa noi au venit si Bogdan,si Bebe + solenza albastra care va fi prezenta si la alte intalniri.Nu a fost un lucru planuit,a fost ceva instant!Pentru Sambata la Botu` Calului eu imi anunt prezenta!
                Last edited by dany_uhp; 17 January 2011, 10:06. Reason: uitat ceva...
                CARPE DIEM!

Comment

• si eu

Comment

• Lista gratar:
                    1.Dany_uhp
                    2.Dan XKC
                    CARPE DIEM!

Comment

• o fi bine?)
                      Attached Files

Comment

• Lista gratar:
                        1.Dany_uhp
                        2.Dan XKC
                        3.felye
                        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Daca e timpul frumos sambata si nu incep ninsorile ca sa nu pot veni....sunt si eu prezent
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• sa ma anuntati cati bani trebuie sa punem a si am niste multumiri de facut: ii multumesc lui dany si lui felye va raman dator

Comment

• hai sa facem si noi maine un prostest la benzinarie!ne strangem toti,facem rost de bani marunti,sunam prietenii si ne adunam!stabilim si ora!in jur de 4!ce spuneti?

Comment

• Te sustin ... care mai vine ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google