LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu maine nu pot veni ... imi pare rau

Comment

• sa-mi spuneti ora. sa stiu la cat plec
      Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• Sambata , 29 ianuarie 2011 , intalnire LOGANclub TR MAG in parcarea stadionului TURRIS (langa peco) incepand cu ora 15:00 ...
        VA ASTEPTAM !!!
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Tin cura Niki cu mici,carnaciori si altele! Bleizer,astia mici ma pun la ingrasat nu la slabit deci...Eu sper sa ajung astazi,dar dupa cum stie si Felye va fi ceva mai dificil.Speram sa se mute ora ceva mai devreme,dar daca nu se poate voi face sigur prezenta si apoi...
          CARPE DIEM!

Comment

• Sambata , 29 ianuarie 2011 , intalnire LOGANclub TR MAG in parcarea stadionului TURRIS (langa peco) incepand cu ora 14:00 ...
            VA ASTEPTAM !!!

am modificat putin ora ca sa poata sta si nenea pozaciu
            ;))

Comment

• Merci Felye! Sper sa fie si colegii de acord si sa vina mai devreme.
              CARPE DIEM!

Comment

• Din pacate...azi nu pot ajunge....poate saptamana viitoare
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• scuze de abenta da a venit mereriasu la masina si a rezolvat caldura si inchiderea centralizata dar mi-a spus ca trebuie sa ii schimb distributia si pompa de apa neaaparat

Comment

• Foarte bine baieti , v-ati deschis propiul thread, acum l-am descoperit , dar nu apareti pe lista cu celelalte orase...

Bafta mai departe si sa va adunati cat mai multi , cu prima ocazie cand vin la bunici trec pe la intalnirile voastre
                    sigpic

Comment

• alte poze

Pfoa cati mamaligari avem..alte poze de azi 29.01.Dane te scuzam ce sa facem,stim ca tu nu prea lipsesti.
                      Attached Files
                      CARPE DIEM!

Comment

• Bine Fane,te asteptam cand vi la Izbiceni sa treci pe la LC Tr Mag.Threadul are ceva vechime,dar nu l-ai vizitat
                        CARPE DIEM!

Comment

• Foarte frumos astazi ... au fost destui membrii .. asa sa fie in fiecare sambata

Comment

• hai "dhe" ca a fost bine si astazi ... 29.01.2011 !!!
                            * am avut musafiri de la rosiori (scriosteanu) - te mai asteptam pe la noi domn' profesor !
                            ** prima intalnire la care apare si un TAXI ;))
                            *** am tremurat putin , dar a meritat
                            **** am furat putina meserie de la nenea pozaciu )
                            ***** cativa membri noi (marian SSR , scriosteanu VDE , bulgaru UCO , NEG)
                            ****** si pe final alex mav , bulgaru , eu si scriosteanu am placat la un suculets

Prezenta la intalnirea din 29 .01. 2011
                            1.felye
                            2.dany uhp
                            3.bogdan_BOG
                            4.alex mav
                            5.bogdanyun
                            6.liviu MCC
                            7.bulgaru
                            8.scriosteanu
                            9.NEG
                            10.marian SSR
                            11.TAXI DRIVE
                            12.alin_bmx
                            13.si nu in ultimul rand ... tipu cu dacia alba de TM (saraca masina ) )...

multumim pentru poze ...dany_uhp

Comment

• Originally posted by FANE_CLK View Post
                              Foarte bine baieti , v-ati deschis propiul thread, acum l-am descoperit , dar nu apareti pe lista cu celelalte orase...

Bafta mai departe si sa va adunati cat mai multi , cu prima ocazie cand vin la bunici trec pe la intalnirile voastre
                              Bre asta, cand te-am chemat eu la tr la intalnire , ai dat-o in gratare prin alte parti.Se iarta,te asteptam.

Se pare ca ati avut putina activitate astazi.Bravooooooo.Sapt viitoare sper sa fim la fel de multi , vin si eu acasa si vreau sa vad joc de glezne
                              Printre membrii se numara acel taxi,si cel cu 03SSR??? daca da atunci e bine,personal va astept si sapt viitoare.

P.s. hai ca e bine , avem abia 4 luni de cand ne-am infiintat si avem deja 35 de pagini.
                              Last edited by Carmelo; 29 January 2011, 22:35.
                              Fara Semnatura.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google