LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A trecut si MAV dar nu a putut intra in sala fiind inchisi din afara! Faza zilei a fost cand am cazut,insa nu s-a gestionat! Faza de youtube putini au prinso!Ar trebuii sa facem mai des lucrul asta,desi am febra e de bine...sanatate curata frate.Nimeni nu a tinut scorul?
    CARPE DIEM!

Comment

• Baieti se pare ca ati uitat sa postati cea de-a 2 masina a lui GHT )
      Attached Files

Comment

• Felye ai uitat si Taxi Driver?SSR...Nostradamus?...Complecteaza bine acea lista nenicu organizator...sau ai facut febra de la fuga ma Beckhame? Nu am uitat Starcule uita-te bine pe poze si o sa o vezi:P
        CARPE DIEM!

Comment

• imi cer scuze pt greseala !!!

Lista cu prezenta la intalnire :
          1.felye
          2.dany uhp
          3.bogdan bog
          4.dan xkc
          5.dorin
          6.carmelo (prezent cu ambele masini ...)
          7.batranu scc
          8.neg
          9.starcu
          10.bebeco
          11.taxi driver
          12.nostradamus (SSR)
          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Hai ca nu i nimic..;)..De aia ai batrani prin preajma sa te ajute!Beckham7 in tricoul lui ai uitat ,inteleg na ce sa faci...Sper ca sambata asta sa fim si mai multi la intalnire...si sa vedem ce mai putem face.In rest...bafta tuturor membrilor LC Tr-Mag
            CARPE DIEM!

Comment

• Am vb azi cu MCD-u si a zis ca poate vine si el peste 2 sapt cu mine.
              Fara Semnatura.

Comment

• Nu ar deloc rau sa l mai vedem pe la noi pe MCD u..Il asteptam,va asteptam.Sa speram doar ca vremea va fi mai buna si vom avea parte de soare pentru a nu mai fi nevoiti sa jucam fotbal in sala ci in aer liber.
                CARPE DIEM!

Comment

• Ar fi super daca vine iar MCD....sper sa pot ajunge si eu
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• sambata prezent D

Comment

• Daca ai masina , te anunti cu 1 sapt inainte ca vei fi prezent ) )
                      Bre unde e ala micu , ca nici pe mess nu dau de el?
                      Fara Semnatura.

Comment

• Sa stii ca nici noi nu prea il vedea pe pustiu,habar n-am pe unde e bagat...doar la telefon cred ca il gasesti.Da asa este Cristi,acum ca si a reparat masina,Dan se anunta inca de la inceputul saptamani,iar sambata spune ca pleaca nu stiu pe unde.
                        CARPE DIEM!

Comment

• am revenit baieti !!!
                          scz dar am avut pc-ul la reparat !!!
                          mama ce nasol a fost fara pc ...nu mai vreau

Comment

• A revenit organizatorul nostru!
                            Isi faceau baietii griji ca nu mai intri pe forum...si nici pe mes
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• A avut calculatoru pojar

Catre toata lumea interesata.Eu dau azi o fuga pana la ZEXTAR.Daca este cineva care vrea ceva de acolo , astept offlineuri pe mess ,ori postati aici, ori imi dati msg.
                              Last edited by Carmelo; 17 February 2011, 09:53. Reason: Automerged Doublepost
                              Fara Semnatura.

Comment

• eu ti-am spus ce sa imi iei ...multumesc mult
                                app ...pc-ul meu nu a avut pojar ) ... a suferit o operatie pe creier

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google