LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa o zic si eu pe-aia dreapta.
    Degeaba da felie mesaj cu "intalnire la stadion data "z" ora "y" '' ca pe unii pana nu ii suni personal sa le zici "hai la intalnire'' nu vin , din n-spe motive.Sa nu-mi ziceti ca nu e asa , ca cel putin batranu SCC numai asa vine , pana nu il suna unu el nu vine.
    + ca noi ne-am ales de la inceput un loc ''la stadion'' si eu am zis ca ala sa ramana.
    Adica cine te stie de LoganClub stie ca esti acolo in fiecare sambata , nu mergem noi la fantana dronii (ca si acolo bate acelasi alizeu ca si la stadion) sau la FSN ca vrea 1 din noi.Ca sa nu mai zic ca mie mi se pare ca fiind cel mai expus loc din orasu ala.
    Fara Semnatura.

Comment

• Oriunde va fi ar trebui sa ramanem uniti nu sa discutam chestii de acest gen aici! Daca cineva este mai bun ca el ca si organizator sa se propuna nenicu,sau ca fotograf..eu unul nu am nimic impotriva! Numai ca trebuiesc evitate acest tip de asa zisese certuri,ceva mai multa implicare din partea tuturor membrilor,ajutor legat de orice chestie.Daca pustiu nu se descurca singurel il putem ajuta nu trebuie criticat acum ca face sau nu face nu stiu ce.
      CARPE DIEM!

Comment

• ce zice dany zice bine !
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Eu nu am criticat pe nimeni ... mie mi-a convenit de la inceput ....

Comment

• Bha care din voi mi-ati zis sa va fac 2 module cu leduri albastre pt sapt asta , ca am uitat?

Starcule sa te gandesti bine ca vineri cand vin acasa ori te legi iar de calorifer ori te leg eu.Adica nu ai venit sambata la victor dar ai fost cu astia la bere/suc.Nu-i problema te tin eu minte.
            Fara Semnatura.

Comment

• pentru beb erau finule modulele alea

Comment

• starcule vezi ca esti luat si de mine in vizor ...
                te vad cam des pe la ANL-uri si pe la nr.1 )

Comment

• Originally posted by Carmelo View Post
                  Bha care din voi mi-ati zis sa va fac 2 module cu leduri albastre pt sapt asta , ca am uitat?

Starcule sa te gandesti bine ca vineri cand vin acasa ori te legi iar de calorifer ori te leg eu.Adica nu ai venit sambata la victor dar ai fost cu astia la bere/suc.Nu-i problema te tin eu minte.
                  LA ce bere si suc am fost ma ? :-? ) ca eu nu imi aduc aminte [-x ...

Originally posted by felye View Post
                  starcule vezi ca esti luat si de mine in vizor ...
                  te vad cam des pe la ANL-uri si pe la nr.1
                  ti-am zis sa ai grija de bety > )
                  ===============
                  App ... cristi astept cadoul pentru duminica ( floriile ) si de la ceilalti la fel )
                  Dansul si masa vor avea loc nicaieri deoarece nu sunt bani .... in schimb o mica cinste va avea loc la stadion .... care nu puteti venii ... hmmm :-? .... e mai bine ca scap mai ieftin )
                  Last edited by liviuflorin91; 14 April 2011, 07:10.

Comment

• pai cum ma masa si dansul nicaieri? mai vrei si cadouri pt Florii? Punem mana de la mana si ti luam pe datorie ceva ca e criza
                    CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by bogdan BOG View Post
                      pentru beb erau finule modulele alea
                      Pe ale lui catalin le-am facut de 2 sapt, numai ca am uitat sa le iau.cu ledurile lui.
                      Altcineva......

Originally posted by liviuflorin91 View Post
                      App ... cristi astept cadoul pentru duminica ( floriile ) si de la ceilalti la fel )
                      Dansul si masa vor avea loc nicaieri deoarece nu sunt bani .... in schimb o mica cinste va avea loc la stadion .... care nu puteti venii ... hmmm :-? .... e mai bine ca scap mai ieftin )
                      Ai sa te chis in freza.Ce glume ai .....click....

Iti dau cadou duminica (vb la modu f serios) daca vii sambata seara la victor sa ma asisti.
                      P.s. in schimb......nici un schimb , ca nu o sa se tina sapt asta nici o intalnire la stadion ca mergem la alexandria.ia vezi cum faci sa mergi si tu.
                      Ori cu masina ta, ori cu alti in masina.

P.p.s Va anunt de acum ca sambata seara voi fi iarasi prezent la victor cu un nou show de stand up.De data asta doar singur.Din aceasta cauza nu cred ca va fi cu intrare.
                      Cine nu vine sa se duca acasa sa se lege de calorifer , sau sa-si bata coasa.Nu se accepta scuze de genu nu pot sa vin ca dorm.
                      Last edited by Carmelo; 14 April 2011, 14:34.
                      Fara Semnatura.

Comment

• Daca vrea...merge cu mine...ca sa nu fiu decat eu cu felye..asa ne cuplam la benzina;)
                        CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                          Daca vrea...merge cu mine...ca sa nu fiu decat eu cu felye..asa ne cuplam la benzina;)
                          Nu cred ca merge ca o sa fie multa lume la Alexandria cred ca o sa stea singur la stadion si o sa zica , ''bha yo am vrut sa va fac cinste dar cum nu ati venit la stadion , asta e ''
                          Fara Semnatura.

Comment

• Originally posted by Carmelo View Post
                            Nu cred ca merge ca o sa fie multa lume la Alexandria cred ca o sa stea singur la stadion si o sa zica , ''bha yo am vrut sa va fac cinste dar cum nu ati venit la stadion , asta e ''
                            Ba da al rq mai esti ) .... astept cadoul :-" ...
                            Deci e asa : sambata trebuie sa merg la alexandria si la victor ....
                            Daca ma chinui putin vin la amandoua :P .... asta numai sa ii fac in ciuda lui cristi ) ...astept oferte care ma luati cu voi ... ca nu am bani sa bag gaz sa merg cu a mea )

Comment

• mergi cu mine si cu dany

Comment

• Merge cu cine vrea.Dar sa anunte dinainte...nu sa ne trezim ca ne suna ca l-am uitat la Turnu...nu i nimic daca il uitam vine cu Rata
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google