LoganClub Turnu-Magurele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai da ..vad ca pozele au aparut asa ca sa facem si introducerea !!! (scuzati pentru intarziere)

Intalnirea LOGANclub TURNU MAGURELE (23.04.2011)
    * cativa invitati din LOGANclub BUCURESTI si anume : MCDu' , FANE_CLK si FICA !
    ** s-a jucat fotbal , gratar , plimbari si altele !
    *** poze la malul dunarii !
    **** si multa voie buna !

MEMBRI PREZENTI :
    1.felye
    2.dany_uhp
    3.bogdan_bog
    4.danxkc
    5.bebeco
    6.alexmav (cu ambele MAV-uri)
    7.starcu
    8.MCD
    9.fane_CLK
    10.fica
    11.carmelo
    12.bulgaru
    si altii !!!
    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Sunt super fotografiile, am inteles ca a fost o super distractie.Sper sa pot ajunge si eu la una din aceste intalniri

Comment

• Frumoasa intalnire,frumoasa si tura data de MCD cu mine,felye si starcu in masina...buni si mici..miscarea ,fotbalul si berea fara alcool.Baieti cuminti,distractie voie buna....Amelia..poti veni in orice Sambata noi vom fi la Stadionul Municipal incepand cu orele 16.
        CARPE DIEM!

Comment

• Multumim pentru primirea calduroasa si distractiile pe care le-am tras si ziua si seara , multumim si pentru poze si dabea astept sa ne reintalnim in vara asta ca nu ma las pana nu vin sa fac baie in dunare numai sa ma ia Eprubeta cu el.... ca in rest fac baie doar cand ma prinde ploaia pe strada
          MotorSport pentru 402ml.

Comment

• hai ca ai fost tare fica ))))

Comment

• Dany nu te asortezi deloc cu motoru' ala tot la gratar itzi sta bine )))

Hristos a inviat
              Last edited by DISSSEL; 26 April 2011, 11:40. Reason: Automerged Doublepost
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• Ai dreptate Disssel nu ma face deloc bine statul pe motor la gratar stau mult mai bine.Fica..te mai asteptam pe la noi...te iau MCD ul cu el macar sa te arunce la Poiana in Dunare daca tot te prinde facutul baii doar cand ploua..apa curge pe Dunare si Olt...la greu...deci te asteptam!
                CARPE DIEM!

Comment

• Am aparut si eu acasa , baieti de nota 10 , bravo voua , sa-mi dati pozele
                  sigpic

Comment

• Ma bucur ca am petrecut impreuna Sfanta Sarbatoare a Pastelui, sunteti niste baieti de nota 20+....pe cand cioroiule(fica) o sa mai mergi la telorman cand o sa iti dai toate vitanismele dupa masina jos....VICHING-ule..sau ultimu MOHICAN
                    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Am sa vin cu cea mai mare placere la voi impreuna cu Eprubeta ca m-am simtit tare bine printre voi..... asa oameni mai rar
                      Mai Eprubeta "Vitanismele" cum le spui tu merg pe timp de criza
                      MotorSport pentru 402ml.

Comment

• ma bucur ca v-ati simtit bine alaturi de LOGANclub TURNU MAGURELE ! si va mai asteptam pe la noi cum mare placere ... vara asta ajung sigur pe la Bucuresti deci... MCD, fica si fane_CLK ne vedem !!!
                        numai bine va doresc in numele colegilor si HRISTOS A INVIAT !
                        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Mersi frumos.... "Adevarat a Inviat" si va asteptam cu cel mai mare drag
                          MotorSport pentru 402ml.

Comment

• asa este sustin pe fica...doar priveste-mi avatarul.
                            Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Iar umblii cu poze trucate ?????
                              MotorSport pentru 402ml.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google