Sa fiti siguri ca nu ne suparam,orice membru logan club de oriunde ar veni el e binevenit.Cu harta...depinde pe unde veniti daca veniti pe autostrada iesiti de pe ea la km 30 si continuati trecand prin urmatoarele localitati:Bolintin Vale-Malu Spart-Roata de Jos-Marsa-Videle.De la Videle mergem impreuna.Drumul e bun si are aprox 110-120Km pana la Videle.De la Videle la Alexandria mai sunt aprox 50 deci un total de 160-170 km.Daca vreti sa veniti prin alta parte spuneti si incercam sa va ajutam.
LoganClub Teleorman
Collapse
X
-
Originally posted by Petrix View PostSa fiti siguri ca nu ne suparam,orice membru logan club de oriunde ar veni el e binevenit.Cu harta...depinde pe unde veniti daca veniti pe autostrada iesiti de pe ea la km 30 si continuati trecand prin urmatoarele localitati:Bolintin Vale-Malu Spart-Roata de Jos-Marsa-Videle.De la Videle mergem impreuna.Drumul e bun si are aprox 110-120Km pana la Videle.De la Videle la Alexandria mai sunt aprox 50 deci un total de 160-170 km.Daca vreti sa veniti prin alta parte spuneti si incercam sa va ajutam.CARPE DIEM!
Comment
-
-
Drumul va fi mai lung pe la Bolintin...Faceti cum vi se pare mai usor si mai bine..Drumul pe care l am zis mai sus stiu cum se prezinta si este destul de bun,cel putin cand iesiti din judetul Arges si intrati in Teleorman este super bun.CARPE DIEM!
Comment
-
Voi fi prezent si eu \:d/
Va spun eu cel mai scurt drum ) ca am fost pe acolo ..:P ( Va spun in mare asa , nu stau sa scriu toate satele )
Pitesti - Albota - Costesti - Bujoreni - Buzoiesti - Humele - Ungheni - Burdueni - Balaci - Dobrotesti - Scrioastea ( La iesire din scrioastea faceti stanga pe E70 si mergeti pe el pana dati de alexandria )
Va asteptam cu mare drag !
Comment
Comment