Era bine daca se tinea si vineri,2 zile e cam putin dupa parerea mea...dar,asta este.
loganclub la 4 tuning days
Collapse
X
-
Pt.doritori vor fi materiale promotionale;tricouri;numere de inmatriculare;suporti;stikere;machete atat dacia logan cat si dacia gordinii
Tot profitul obtinut din vanzarea materialelor promotionale va fi oferit copiilor aflati in suferinta;orfani cu handicap care nu se pot bucura de placerea de a conduce un automobil...si dak se pot face curse,tuning chefuri in comunitate putem si sa facem un pic de bine...se pare k si anul acesta se vor face puncte de colectare a donatiilor,mai precis cine poate sa faca o mica donatie atat in bani cat si in haine,hrana sau orice ar aduce bucuria in sufletul acestor copii e bine venit
Si noi ca si alte cluburi putem contribui...VA MULTUMESC
Comment
-
PT. VDO anul acesta sa facut o selectie mai drastik cu toate acestea exista pe acel site un formular pe care tu trebuie sa-l completezi si sa-l trimiti la ei pt a putea fi acceptat...pana in prezent sant 20 de premiere si in jur de 165 de masini...asa k bafta
Comment
-
Originally posted by piticu_RS View PostPt.doritori vor fi materiale promotionale;tricouri;numere de inmatriculare;suporti;stikere;machete atat dacia logan cat si dacia gordinii
Tot profitul obtinut din vanzarea materialelor promotionale va fi oferit copiilor aflati in suferinta;orfani cu handicap care nu se pot bucura de placerea de a conduce un automobil...si dak se pot face curse,tuning chefuri in comunitate putem si sa facem un pic de bine...se pare k si anul acesta se vor face puncte de colectare a donatiilor,mai precis cine poate sa faca o mica donatie atat in bani cat si in haine,hrana sau orice ar aduce bucuria in sufletul acestor copii e bine venit
Si noi ca si alte cluburi putem contribui...VA MULTUMESC
Comment
-
1. VDO_racing;
2. RADU_LYN:
3. dorutz
4.ten
6.GOLAN91
7....25. mdi_pro + loganclub bucuresti (nu stiu baietii inca)
8.anubis nou
9.Stuke
Hai baieti ca se poate mai multi.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
SUPERCAR tu nu mergi la 4 tuning ? Era vb sa merg cu tine.O sa te mai sun sa vedem cum o sa facem.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostAm fost si anul trecut si stiu cum este.
SIAB'ul e din 2 in 2 ani iar 4-tuning days tot din 2 in 2 ani ... ( una un an , cealalta un an ).
Am fost si eu acum 2 ani ... SE MERITA . Orice pasionat nu trebuie sa rateze . Mi'a placut mai mult ca la SIAB ...
Comment
-
Originally posted by piticu_RS View PostPT. VDO anul acesta sa facut o selectie mai drastik cu toate acestea exista pe acel site un formular pe care tu trebuie sa-l completezi si sa-l trimiti la ei pt a putea fi acceptat...pana in prezent sant 20 de premiere si in jur de 165 de masini...asa k baftasigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Originally posted by piticu_RS View PostPT. VDO anul acesta sa facut o selectie mai drastik cu toate acestea exista pe acel site un formular pe care tu trebuie sa-l completezi si sa-l trimiti la ei pt a putea fi acceptat...pana in prezent sant 20 de premiere si in jur de 165 de masini...asa k baftasigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostPoate vrei sa zici ca ai fost acum 2 ani ...
SIAB'ul e din 2 in 2 ani iar 4-tuning days tot din 2 in 2 ani ... ( una un an , cealalta un an ).
Am fost si eu acum 2 ani ... SE MERITA . Orice pasionat nu trebuie sa rateze . Mi'a placut mai mult ca la SIAB ...
4 tuning days e anual... de acum incolo va fi si 4 tuning fevers anual sau cel putin asa se spera...
ti-o zice un fost membru 4 tuning...
sigpic
Comment
Comment