Buna. Numele meu este Corina si sunt din Craiova, studenta la Facultatea de Electromecanica. In cadrul unui curs pe care il avem, trebuie sa realizam un proiect si noi(eu si echipa mea) am ales sa modificam articulatia capota- portbagaj pentru Dacia Logan. Trebuie sa realizam un studiu de piata care sa ne indice daca schimbarea este dorita sau nu.
stiind ca pe acest site sunt persoane ce au sau sunt interesate sa-si achizitioneze Dacia Logan, v-as ruga daca se poate sa imi completati un chestionar. In functie de rezultatul sondajului, modificare se poate realiza.
daca doriti sa-l completati, in documentul word, pastrati numai raspunsul dvs si trimiteti rezultatul inapoi pe adresa: corina_pro@yahoo.com
stiind ca pe acest site sunt persoane ce au sau sunt interesate sa-si achizitioneze Dacia Logan, v-as ruga daca se poate sa imi completati un chestionar. In functie de rezultatul sondajului, modificare se poate realiza.
daca doriti sa-l completati, in documentul word, pastrati numai raspunsul dvs si trimiteti rezultatul inapoi pe adresa: corina_pro@yahoo.com
Comment