Duminica 12-06-2011 orele 14 la padurea strehereti....voi astepta toata dupamasa pe toati loganistii. Si dau si o fara alcool bineteles
Logan Club Slatina
Collapse
X
-
Va sustin si eu baieti, e posibil sa ajung prin Slatina in week-end-ul asta, problema e ca intalnirea voastra e Duminica dupa ora 14.00 cand probabil voi fi in drum spre Bucuresti
incercati sa aveti si intalniri fulger, va puteti intalni in cursul saptamanii, undeva prin oras...eventual pe Gradiste, seara e liber acolosigpic
Comment
-
Baietii haideti sa facem treaba ca altfel rade lumea de noi....duminica 19 iunie cine se anunta?
1. Me
Haideti mai baieti ca m-am plictisit sa mesteresc singur la golan...toti prietenii mei au masini de la nemtia.Vorba este de argint iar tacerea de aur.
Comment
-
la ce ora? vin si eu daca e dupa 16.00
tocmai ce m-am intors de la strehareti si am fost singur acolo... mai era o skoda octavia acolo. poate caldura e de vina haideti pe la 16.30.
0765451757 Gaby cu OT-06-GBY Albastru Marine va invita la o punga de seminte fara sare!!!
......up.......
yonut87nfi, adonis, nitler, spooky.... si care mai sunteti p`aci in felul acesta nu facem nimic. Va rog sa va lasati aici nr de telefon sau scrieti-mi pm nr voastre de telefon si cand vine sfarsitul saptamanii sau cand vrem sa ne vedem fulger la o bere ceva un suc am sa va dau cate un sms si voi confirmati da sau nu
azi am fost singur la strehareti am asteptat 2 ore (16.30-18.30) si nu am vazut decat un logan rosu ot25mli cu 2 fete frumoase. am mancat 3 pungi de seminte, am baut 2 litri de apa si m-am intors acasa cu prietenii mei. mi-as fi dorit sa pot intreba pe careva prin sms daca vine sau nu
Comment
-
-
Originally posted by RnjiTzU View Posthaideti fratilor trimiteti-mi pm nr voastre de tel (cosmote) suntem 3 pana acum spooky yonut87nfi si eu
va este frica de aparatul foto baieti?
Uitati intalnirea din 19.06.2011
astept pm cu nr vostru de tel(cosmote), nume, nr de masina si culoarea acestuiaLast edited by RnjiTzU; 21 June 2011, 00:14.
Comment
-
te astept cu nerabdare sa ne asisti putin mecanic
Originally posted by yonut87nfi View Postmacar noi trei daca altcineva nu vrea sa ne onoreze cu prezenta )
oricum e racoare acolo ca am fost duminica.
este refugiul perfect din orasul asta gaurit de atatea lucrari
Comment
Comment