LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dj cu fordu a facut 180* data trecuta
    da a avut pofta de tico
    in fine nu mai conteaza ce sh cum sa revenim la ale noastre

Comment

• faci cu orice masina 180 ) ...dar parca tot bmw e pentru asa ceva ...seara trecuta am avut placerea sa ma plimb intr`un bmw 330 benzina Mpower :x e nou in giurgiu si cel mai reusit bmw din seria 3 e46
      A Fost Odata! .sigpic

Comment

• alexynho,visezi frumos.

Comment

• nu visez ) ... chiar sa intamplat sa ma plimb dar in dreapta :P
          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• NEATZA ce mai ziceti mai cum merg intalnirile mai greu cu mine cu clubul acum iarna stau mai mult prin garaj si la servici poate ajung si eu maine la intalnire daca se mai tine maine fiind 28.01.2012
            :sign_war

Comment

• neatza ...poi nuj daca se tine ..io oricum sunt impotmolit in cartier )
              A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Pai apeleaza si tu la prieteni sa te scoate din zapada.

Comment

• Sal! Eu am ajuns azi in giurgiu dar sincer nu m-as mai aventura si maine la cum curata astia strazile....! )

Comment

• gata si cu dezapezirea ... oricum nu imi permit sa ies cu ea acuma ) la ce e pe sosea :-s
                    Attached Files
                    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Ce ziceti de asta? Eu nu cred ca este adevarat. Eu am turat de multe ori la 6000 pe loc si nu s-a intamplat nimic..

Comment

• Originally posted by yo_cristi View Post
                        Ce ziceti de asta? Eu nu cred ca este adevarat. Eu am turat de multe ori la 6000 pe loc si nu s-a intamplat nimic..
                        Nu are cum sa ia foc pt ca la o anumita turatie calculatorul taie alimentarea si oricum aia luase foc in spate. Probabil un scurtcircuit!

Comment

• nici io nu cred ca a fost de la turatie :-? ...daca era de la turatie de ce ia luat foc in spate? nu inteleg ...cine stie ce sa intamplat ...
                          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Poate ia turato cineva cu benzina.Asa de ce sa pleci cand ia foc masina ta.

Comment

• a-ti ramas cu totii inpotmoliti in zapada de numai zice nimeni nimic ) ...:-s
                              A Fost Odata! .sigpic

Comment

• A inghetat si tastatura de la atata ger )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google