poi asa ziceam si io... dasta nu stiam sigur unde :P unde sa fie reperu ?
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salut cum a fost la intalnire eu am avut cate ceva de rezolvat mai o alarma mai un xenon
si apoi m-am bagat in patut la o joaca cu fiimea :P astept comentari despre intalnire cum a fost , Mihai am avut Tel in masina sory ca nu am raspuns te-am apelat dar vad ca nici u nu ai raspuns in fine revino daca ai vreo problema ceva ok:sign_war
Comment
-
buna seara tocmai acum am ajuns acasa si io d cand sa terminat intrunirea :P ... am scos si io pozele care le`am facut si au iesit bine
sper ca data viitoare sa fim mai multi decat am fost acum :-s acum vedem ce se mai intampla ;)) pentru prima mea intalnire cu cei din club a fost OK , exceptand "caldura" de afara ) dar cum am spus`o cu totzii sa se incalzeasca si o sa fie mai bine
buna seara tocmai acum am ajuns acasa si io d cand sa terminat intrunirea :P ... am scos si io pozele care le`am facut si au iesit bine
sper ca data viitoare sa fim mai multi decat am fost acum :-s acum vedem ce se mai intampla ;)) pentru prima mea intalnire cu cei din club a fost OK , exceptand "caldura" de afara ) dar cum am spus`o cu totzii sa se incalzeasca si o sa fie mai bine
acestea sunt pozele facute de mine ... enjoy it :P scuze de marimea lor
acestea sunt pozele facute de mine ... enjoy it :P scuze de marimea lor [/QUOTE]
salutaree tuturor ...cineva ? :-sA Fost Odata! .sigpic
Comment
Comment