LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i'ai ma halogene si gata ...termini balciul ;))
    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• sau mai ieftin pt buzunaru taw numai lua nimic sh laso asa

Comment

• Am vazut la Kauffland ca are acolo Osram la 17 lei. Daca nu gasesc Philips le iau pe alea

Comment

• nici o intalnire maine??? hai fratilor ca e soare, frumos afara...veniti cu seminte cola si caterinca...

Comment

• Originally posted by goe_64 View Post
            nici o intalnire maine??? hai fratilor ca e soare, frumos afara...veniti cu seminte cola si caterinca...
            Man te sun maine inainte cand e daca vii si daca poti sa treci si pe la mine ;))....altcineva care mai vine
            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• nu sa facut nimic ieri nu a venit nimeni
              (eu unul am fost la tara)

Comment

• Eu unul am fost pe acolo.Am stat cam 20 de min,mi-am clatit ochii pe centru si am plecat.

Comment

• am facut eu intalnirea cu "afro" mai pe-nserat cand m-am intors de la bucuresti...da a fost intalnirea "pisica cu gandul la solnitza" )))

Comment

• Originally posted by goe_64 View Post
                    am facut eu intalnirea cu "afro" mai pe-nserat cand m-am intors de la bucuresti...da a fost intalnirea "pisica cu gandul la solnitza" )))
                    da da ) ca bine le zici man , am vazut si noule incaltari :x am depanat amintiri si ce mai amintiri :P
                    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• asa se intampla cand devii batran alexynho,depeni amintiri

Comment

• sa va imbolnavesc putin.. :| eu deja sunt bolnav.. asta inseamna stance adevarat

Comment

• Imi place rau masina, mai ales ca este rosie

Comment

• frumoasa masina.In afara pasiunii sa investit serios in masina.Deocamdata raman cu privitul.Inca imi place ciorba calda versus conserva.

Comment

• tare rau cum a facut'o ...sa bagat ceva bani dar a iesit chiar mijto
                              A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Originally posted by pufosu View Post
                                asa se intampla cand devii batran alexynho,depeni amintiri
                                adik ce vrei sa zici cu asta????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google