iti dau 1l de benzina si un chibrit???)))
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
cealalta barem nici nu se invarte in contact :| ...iar asta care nu mai vrea sa citeasca cipul cred , ca degeaba apas pe cheie cand pun contactul ca tot imi licare beculetu din bord ...am incercat sa caut pe net cum sa anulez cipul ala dar nu am gasit nimic concret :-??A Fost Odata! .sigpic
Comment
-
Ia uite ce am gasit eu si cunosc si persoana.A lucrat si pe masina mea."Anulez antidemarajul pentru SuperNova si Solenza fara demontarea pieselor dupa masina,operatia se face prin priza de diagnosticare,inchiderea centralizata nu este afectata(in cazul in care aceasta este functionala).
Atentie, dupa aceasta operatie ledul antidemaraj nu se va mai aprinde iar vehiculul v-a demara cu orice cheie care se potriveste in contact.
Pentru vehiculele deja imobilizate in parcare exista varianta de a trimite calculatoarele prin curierat.''
Comment
-
si cum nu era de ajuns problema mea la masina , acum a aparut alta belea cu loganu lui tata care la cam sifonat de dimineata cand se ducea la tara in drum spre Vieru la intersectia cu Stanesti pe sosea :|A Fost Odata! .sigpic
Comment
Comment