Bravo baieti,asa Da! Incet va adunati si prinde contur acest club.Va doresc succes
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Incet, incet ne si modificam masinile. Deja Mihai a inceput cu autocolant negru mat pe sigle si leduri albastre la picioare montate cu ajutorul lui mumu jack care se pricepe la toate si te ajuta cu placere cand ai nevoie.
Toti cei care au nevoie de ajutor in legatura cu tractorasele sa apeleze la el !!!
Comment
-
Eu sunt mai disperat asa... si am pus pe un site de anunturi din giurgiu un anunt despre Logan Club Giurgiu. Tocmai ce mi-a dat add pe messenger un giurgiuvean la vreo 25 de ani care era interesat si cica "pasionat de masini". Am atasat discutia cu el pentru a vedea toti membrii cum abereaza acesta. El vrea ca sa aiba un profit dupa urma acestui club, adica sa primeasca bani ca vine sa vorbeasca cu noi. Are 25 de ani si n-are masina dar lucreaza in domeniul auto. Nu am nimic cu el doar cred ca vroia sa se planga la mine ca nu are bani. Cel putin eu asa inteleg din ceea ce am vorbit cu el pe messenger.Attached Files
Comment
-
Parerea mea ca daca ai pasiune pentru masini... nu ceri bani ca participi tu la intanlire! Nu stiu daca ma credeti dar eram sigur 100% sigur ca trebuie sa intrebe cineva de profit.. Chiar ma gandeam la asta in timp ce faceam acel fluturas cu logan club giurgiu!
Hai sa ne alegem fotografu, organizatorul.... si ce mai trebuie.. facem prin sondaj dupa parerea mea cred ca alexynho ar fi bun ca fotograf ... acum sa vedem cine e organizatorul ...
Comment
-
SONDAJ
alexynho-fotograf
vev3ritz01 - organizator de intanliri
!!@mihai@!!- co-organizator de intanliri(in lipsa lui vev3ritz01)
De azi incep votarile ! Sa vedem cine e de acord si cine nu.Last edited by maestrupiersic; 8 March 2011, 12:56.
Comment
-
Asteptarea a luat sfarsit! Au ajuns stiker-ele.Last edited by florentin84; 8 March 2011, 14:28.
Comment
-
Originally posted by florentin84 View PostAsteptarea a luat sfarsit! Au ajuns stiker-ele.
si in legatura cu fotografi organizatori si alea alea eu nu am nimic de comentat faceti cum vreti si pe cine vreti nu am nici o problema atata timp cat clubul se va face mai mare si vom fii mai multi inraiti ai tractoarelor :P:sign_war
Comment
-
Da ...mersi pentru propunere si vot accept cu placere sa fiu fotograf ;)) ...dar asa cum i`am zis si lui veve din 3 duminici , una sunt de servici si a zis ca face el nu e nici o problema ...DECI DUMINICA ACUM NU POT VENII !!!!A Fost Odata! .sigpic
Comment
Comment