LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• activare, montare computer bord logan orice an de fab. orice motorizare , schimbare lumina bord orice culoare ,montaj oglinzi electrice , geamuri electrice,valabil si pentru alte marci de masini (pilot automat , CB, roll up, ) montaj inchideri si alarme .
    Fac si io un pic de reclama sper sa nu deranjez prea tare , cine are intrebari sa posteze , indicatiile nu costa .

Comment

• da suna INTERESANT ... pentru cateva dotari de mai sus m`am uitat pe net sa vad ca idee cat ma costa ca poate pun si io ... loganul meu este STANDARD si dasta zic acum poti si tu sa lasi o lista de pret intru`un post pentru fiecare ce ai zis tu sa ne facem o idee asa ;) ca difera preturile de la om la om :P
      A Fost Odata! .sigpic

Comment

• CB fara maneta ( cu switch)50 lei montaj inclus
        CB cu maneta originala 120 lei montaj inclus
        montaj alarma 60 lei
        montaj inchidere (pt modele care nu au inchidere centralizata) 60lei/4usi
        montaj geamuri fata sau spate 70 lei (cu piesele clientului) pot aduce si piese originale daca doreste
        montaj oglinzi electrice 70 lei (pot transforma oglinda manuala in electrica pastring carcasa originala unde se adauga partea electrica , sticla incalzita sai fara incalzire).
        montaj incalzire scaun 70 lei (pot aduce chit original incalzire scaun renault:rezistenta inalzire, termostat, buton care se monteaza in stnga, dreapta scaunului unde exista locas acoperit de un capac.)
        Alte imbunatatiri care mai va rasare in minte intrbati si discutam .

Comment

• asa ... preturile sunt bunicele ce sa zic !

da tu lucrezi la vreun service din giurgiu? ...sorry ca intreb!
          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Am un garaj destul de spatios , la service nu am lucrat niciodata , la noi in GR daca ai o problema pe parte electrica mai serioasa poti arunca masina zic io ca nu sunt in stare la nici un service sai dea de cap, chiar daca a o prob . banala (fir supt , mufa oxidata), nu mai zic de prob. la un calc. sau codare elemente .

Comment

• Originally posted by av1000 View Post
              Am un garaj destul de spatios , la service nu am lucrat niciodata , la noi in GR daca ai o problema pe parte electrica mai serioasa poti arunca masina zic io ca nu sunt in stare la nici un service sai dea de cap, chiar daca a o prob . banala (fir supt , mufa oxidata), nu mai zic de prob. la un calc. sau codare elemente .

serios oare sa nu fie nici un service bun in orasul asta si sa fii doar tu cel mai bun adica scuza-ma nu sunt electrician dar montez alarme kituri xenon si leduri si toate porcariile care le montezi si tu dar nu am zis ca nu exista nici un service bun stii sa montezi bravo tie dar nu zice ca nu exista nimeni mai bun ca tine parerea mea si doar a mea
              :sign_war

Comment

• Originally posted by MumuJack View Post
                serios oare sa nu fie nici un service bun in orasul asta si sa fii doar tu cel mai bun adica scuza-ma nu sunt electrician dar montez alarme kituri xenon si leduri si toate porcariile care le montezi si tu dar nu am zis ca nu exista nici un service bun stii sa montezi bravo tie dar nu zice ca nu exista nimeni mai bun ca tine parerea mea si doar a mea
                Bun nu sunt , nici electrician nu sunt, dar nici service-uri nus , pariez, pe macanica mai stralucesc si tinichigerie.

Comment

• mai baieti nu va mai certati sau contraziceti ca nu are rost ...

fiecare face treaba cum stie si cum poate ...ca unu o face mai bine ca celalalt sau invers e alta treaba ...bravo lui
                  A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Bravo alexynho! Fiecare dintre voi este bun la ceva..si trebuie doar sa va ajutati nu sa va criticati sau certati care este mai bun! aveti-va ca frati!!!Bafta la tot ce va doriti.
                    CARPE DIEM!

Comment

• DUMINICA, INTALNIRE LOGAN CLUB GIURGIU, ORA 17:00 LA KAUFLAND

Lista cu cei prezenti:

1. vev3ritz01
                      2.
                      3.
                      4.
                      5.
                      6.

La intalnire se va discuta si despre "excursia" la padure de pe 10.04.2011

P.S Aici nu se cearta nimeni, niciodata, a fost o parere personala si trebuie tratata ca atare.

RESPECT !

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                        Bravo alexynho! Fiecare dintre voi este bun la ceva..si trebuie doar sa va ajutati nu sa va criticati sau certati care este mai bun! aveti-va ca frati!!!Bafta la tot ce va doriti.

mersi dany_uhp fac si io ce pot sa calmez spiritele cand e ...incercam sa ne avem sa nu existe certuri ca nu e bine multam

v3v3 pacat ca nu o sa fiu prezent

Last edited by alexynho; 30 March 2011, 14:16. Reason: Automerged Doublepost
                        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Originally posted by alexynho View Post
                          mersi dany_uhp fac si io ce pot sa calmez spiritele cand e ...incercam sa ne avem sa nu existe certuri ca nu e bine multam

v3v3 pacat ca nu o sa fiu prezent

nu cert pe nimeni si nu vreau sa se interpetreze altfel dar in fine ok fa tu treaba ok si de tabla si de mecanica bravo tie felicitari esti meserias spor la treaba

Comment

• LOGAN CLUB GIURGIU organizeaza o ieseala la padure, la un gratar, ne vom cumoaste mai bine, mancare, bautura etc.

Fiecare membru poate veni cu sotia, amanta, prietena, copilasi, pisica, catelul, hamsterul si alte animale domestice )

Suma va fi una modica si va fi calculata in functie de cererile si dorintele fiecaruia dintre membrii prezenti. Eu zic ca 10 lei ar fi oke, insa asteptam si celelalte pareri.

Propuneti voi padurea si ora de plecare !

IESEALA VA AVEA LOC PE 10.04.2011 (duminica).

Veselieeeeeeeeee maximaaaaaaa !

Comment

• Originally posted by vev3ritz01 View Post
                              DUMINICA, INTALNIRE LOGAN CLUB GIURGIU, ORA 17:00 LA KAUFLAND

Lista cu cei prezenti:

1. vev3ritz01
                              2.MumuJack
                              3.
                              4.
                              5.
                              6.

La intalnire se va discuta si despre "excursia" la padure de pe 10.04.2011

P.S Aici nu se cearta nimeni, niciodata, a fost o parere personala si trebuie tratata ca atare.

RESPECT !
                              nu merge repli daca nu mai scriu ceva pe acilea hai sa sfaraie mici pe gratar , pe persoana fizica :P zise cineva
                              Last edited by MumuJack; 30 March 2011, 14:33.

Comment

• Bravo domn` organizator..asa mai da! Veselie sa fie...Succes si la cat mai multe va doresc.
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google