If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai fratilor, nu va mai plangeti, ca ati fost cam multi! Eu am zis sa cititi pe la Calarasi, ca am fost cateva luni doar 3-4 insi. Incet si cu rabdare. Va inteleg ca sunteti mai grabiti- deh! sange mai tanar, nu ca mine- dar luati-o incet!
Apropos de deplasari, daca va hotarati sa faceti vreo vizita pe la vecini, puteti sa va cuplati 2-3 la o masina, ca nu e nici o rusine! Bafta in continuare si nu uitati de poze! Daca lipseste fotograful, sunt sigur ca are cineva telefon "dastept" sa faca cateva poze!
Nu este vorba de o plangere ci de un fenomen neinteles.La primele intalniri am fost mai multi iar pe parcurs am incaput sa scadem.A scazut interesul sau primavara o fi de vina.
e bine si asa ce sa facem ...io am zis ca usor usor ne marim si noi , ca deh nu poti gata peste noapte sa iti vine 20 masini la intrunire ;) ...cu putina rabdare si mai multa daruinta zic ca se poate !
Mihai da pozele alea unde sunt ? astept sa vad si io din ele ce faci !
nu conteaza ca au fost putini poze trebuiau facute ..daca nu ti`a convenit ca sunt putini de ce ai mai stat ?! si puneai p altcineva sa faca acolo cateva poze daca io nu am putut sa vin ... daca nu te tii de promosiune si de treaba spune si gata nu o da in abureli aici ...
MAI DAR VA SUPARATI ASA REPEDE SE MAI INTAMPLA SA MARIT ZIUA DUMINICA MAI STA OMU CU FAMILIA SE MAI ODIHNESTE STATI LINISTITI VA VENI SI TIMPUL CAND VOM FACE EXCURSI DAR.... TOATE LA TIMPUL LOR MAI ALES CA DE LA 1 AM IESIT DIN RECENSIUNE ) ASA CA VOM FI MAI MULTI DAR .... RABDARE SI FARA CERTURI SAU ALTE CHESTI INUTILE NE VOM STRANGE VOM MERGE LA PADURE NE INTALNIM CU ALTI LOGANIOSTI DIN TG MAGURELE DIN CALARASI DAR.. RABDARE CEI TINERI :p LUATI PERMISELE SI O SA FACEM ATUNCI MAI MULTE
MAI DAR VA SUPARATI ASA REPEDE SE MAI INTAMPLA SA MARIT ZIUA DUMINICA MAI STA OMU CU FAMILIA SE MAI ODIHNESTE STATI LINISTITI VA VENI SI TIMPUL CAND VOM FACE EXCURSI DAR.... TOATE LA TIMPUL LOR MAI ALES CA DE LA 1 AM IESIT DIN RECENSIUNE ) ASA CA VOM FI MAI MULTI DAR .... RABDARE SI FARA CERTURI SAU ALTE CHESTI INUTILE NE VOM STRANGE VOM MERGE LA PADURE NE INTALNIM CU ALTI LOGANIOSTI DIN TG MAGURELE DIN CALARASI DAR.. RABDARE CEI TINERI :p LUATI PERMISELE SI O SA FACEM ATUNCI MAI MULTE
da nu se supara nimeni Mumu cel putin io nu ... doar ii ziceam lu mihai ca a zis ca face ceva si nu a mai facut si nu a procedat cum trebuie , nu conteaza la intalnire cati si ce suntem conteaza sa fie activitate si in poza ca au fost putini asta e se mai intampla ... in rest totul este OK din partea mea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment