Daca se primeste si cu scuteru poate imi fc timp si trec si io de drag sa vad primul fan club din giurgiu care il stiu io .
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La cum se prezinta vremea nu cred ca avem vre-o sansa poate o lasam pe Duminica viitoare chiar ar fii frumos sa mergem la padure la un gratarel ceva acum depinde daca veniti cu sotiile sau nu dar ar fi bine sa stim dinainte de exemplu sa nu vin eu cu sotia si sa fie singura femeie de acolo ar da nasol si nu sa-r simti bine acum sa asteptam poate se inbunatateste vremea si va fii cat decat frumos sa nu ploua asta este important cu suma de 10 ron nu stiu daca este suficient daca luam mici de la kaufland un suc ceva eventual bere fara alcool eu cred ca se ridica suma destul de multisor acum depinde cat ne strangem:sign_war
Comment
-
LOGAN CLUB GIURGIU Organizeaza o ieseala la padure, la un gratar, mancare, bautura, in acest fel ne vom cunoaste mai bine..
Fiecare membru poate veni cu sotia, amanta, prietena, copilasi, pisica, catelul, etc.
Suma de bani va fi una de 10 lei, cred ca este suficent.
Lista cu cei prezenti :
1. !!@mihai@!!
2. vev3ritz01
3. deejayflorys
4. av1000
5.
6.
P.S N-am mai postat de cateva zile pentru ca nu mi-a mers netu'
daca ploua sau e urat lasam pe duminica viitoare gratareala si ne intalnim doar la kaufland duminica asta ?
Comment
-
LOGAN CLUB GIURGIU Organizeaza o ieseala la padure, la un gratar, mancare, bautura, in acest fel ne vom cunoaste mai bine..
Fiecare membru poate veni cu sotia, amanta, prietena, copilasi, pisica, catelul, etc.
Suma de bani va fi una de 10 lei, cred ca este suficent.
Lista cu cei prezenti :
1. !!@mihai@!!
2. vev3ritz01
3. deejayflorys
4. av1000
5. alexynho
6.
7.
8.
9.
* sper sa fie frumos duminica sa mergem ...ca duminica viitoare sunt floriile si atunci e si mai si
**mai astept sa vad pe lista inscrisi !!!!!!
* buna treaba cu stikarele florentin :PA Fost Odata! .sigpic
Comment
-
Comment