Deci numai Mumujack vine pana la urma?!.......sper ca Pitesti sa fie mai bine reprezentat!
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asa si IAR MA ENERVEZ SI
SA NU MAI VENITI MA NICI LA INTALNIRI SI SA COMENTEZE VREUNU CV
hai ca acu chiar mam inervat
va inscrieti gegeaba pe lista aia ca si cu padurea merge 10 si au venit decat 5 ca sta acasa cu permisu in buzunar si spala masina in fata blocului
am inteleso pasta ca cica naveti bani de benzina da prea detot (si va plimbati prin oras o gramada da la intalniri sa nu veniti) .................................................. .
Comment
-
Dragii mei prietenii nu va enervati suparati si alte de astea.Este foarte bine sa fi ti uniti si sa va aveti bine,pana la urma nu este nimic obligatoriu..vreti sa veniti si puteti noi va asteptam cu drag(nu va permiteti financiar?) nu i nimic si asta se intelege.Nu aveti nicio obligatie sa veniti noi v-am facut o invitatie ca fiind 2 cluburi din zone apropiate si care se pot intalnii 1data la noi 1data la voi...asta ca sa ne mai ridicam si noi si voi.Dar ce sa zic...este de inteles..asa ca va doresc multa bafta si oricare ar veni daca va vine noi il asteptamCARPE DIEM!
Comment
-
LOL ce sa aprins discutia pe aici
mai nauzi cica suntem prieteni stati asa nu va mai certati
Toate la timpul lor si permisul si bani de benzina si alte intalniri nu e capat de lume
eu astazi am tras chiulul de la scarbici acum am venit am fost la spital ceva probleme
colegi din alexandria daca stati pana dupa ora 13 mai vin altfel nu-mi permite serviciul ziua libera mi-am lua-to astazi cu maicamea si maine termin scarbiciul abia la 12:30
astept si eu un raspuns daca se poate:sign_war
Comment
-
Mumu...intalnirea are ca ora de inceput ora 12, dar este doar o ora orientativa. Cu siguranta vom sta mai mult de ora 13:00. Sunt sigur ca fiecare va veni fie mai devreme fie mai tarziu...fiecare cum poate...nu-i regula ca la ora 12:00 sa fim toti acolo. Te asteptam cand poti si daca poti veniUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
E asa mai Da...va asteptam cu drag astazi la Alexandria...deci nu va veni decat MumuJack singurel cu sotia+fiica!..Sa ne vedem cu bine baietii,drum bun si multa grija.Conduceti prudent nu veniti in viteza nu plecam niciunde de acolo.BaftaCARPE DIEM!
Comment
-
LOGAN CLUB GIURGIU LA INTALNEALA DE LA ALEXANDRIA :
LISTA CU CEI PREZENTI:
1. MumuJack - 1 masina
2. !!@mihai@!! + vev3ritz01 + 91.stf - 1 masina (renault club)
3.
Sa ne vedem cu bine !Last edited by vev3ritz01; 16 April 2011, 09:17.
Comment
-
Originally posted by !!@mihai@!! View PostMai vorbim (om trai si om vedea) si mai usor cu astea ca ne suparam poate e invers alex u ai gura mare O SA VEZI CA E CA MN
@mumujack scuze ca nu am raspuns la tel , io am iesit de dimineatza de la servici :| si pe la 8 jumate m`am pus la somn si dai seama cum eram ...
@intruniri d-astea tot or sa mai fie ...poate o sa fie alta situatie atunci si e mai bine ;)
NO SAD , no stress ...GG
- - -A Fost Odata! .sigpic
Comment
Comment