If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ceva de concurs se mai aude ceva sau o lasam moarta ca de obicei cum se face la giurgiu din cate vad eu o lasam moarta asa ca prezenta de maina va fi aproape )0( barat
deci cum ramane ne intalnim maine la parcul fara nume maine la ora 17 : 00 sa facem concursul sau , NU STIU DASTEA, DOUA SAUUUUU , DA SI MIE 3 LEI DA SI MIE 3 LEI IN TOTAL 10 )
PUII MEI NIMIC NICI UN SEMN DE VIATZA
Alexino tu vii
Last edited by MumuJack; 7 May 2011, 19:22.
Reason: Automerged Doublepost
deci cum ramane ne intalnim maine la parcul fara nume maine la ora 17 : 00 sa facem concursul sau , NU STIU DASTEA, DOUA SAUUUUU , DA SI MIE 3 LEI DA SI MIE 3 LEI IN TOTAL 10 )
PUII MEI NIMIC NICI UN SEMN DE VIATZA
Alexino tu vii
ai innebunit
eu zic sa ne intalnim la kaufland la 17-00 si dupa ce ne strangem sa mergem la parcul fara nume asa frumos in coloana
Concurs LOGAN CLUB GIURGIU Duminica 08.05.2011
Lista cu cei prezenti :
1. MumuJack
2. vev3ritz01
3. Vagabond
4. !!@mihai@!!
5. catalin (autozone)
6. stefan (renault club)
7. gelu
8. florentin (asta daca nu intervine cv)
9. alex.. 50%
10, 11 posibil doi baieti din ad. copaceni
12.
edit: am vorbit cu chiri_cye si el a vorbit cu prietenii lui (bzb, yxc, djy, szj...etc) si ei au vorbit intre ei si au zis ca vin
12. cata_aac (prezent la paracul fara nume)
Last edited by vev3ritz01; 8 May 2011, 12:04.
Reason: Automerged Doublepost
deci ramane stabilit
NE INTALNIM LA KAUFLAND LA ORELE 17:00
APOI MERGEM LA PARCUL FARA NUME PT CONCURS SI ALTE DISTRACTI PE CARE LE VOM FACE DUPA PLACUL TUTUROR HAI CA SA STRANS LOME MULTA HAIII LOGAN CLUB GIURGIUUUUU
NU STIU DACA APARE CUM TREBUIE E SCRIS DUPA TELEFON :p
Munu imi pare rau ca ai iesit din club
Dar cum am vb aseara la terasa (cine a fost stie)
Asta e nai cu cine toti ca facem ca ..... si cand ajungem acolo ..........(mama ce masina frumoasa ai , ce sa inorat afara......)
Asta e asa se intampla la noi facem decat pe forum PENTRU IERI.....~NO COMMENT~
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment