Baieti...eu va urez succes in continuare cu Logan Club Giurgiu... dar din pacate trebuie sa ma retrag... nu imi place sa fiu tras la raspundere de mucosi(si eu sunt... dar macar imi vad de treaba ) pentru faptele mele!!
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by maestrupiersic View PostBaieti...eu va urez succes in continuare cu Logan Club Giurgiu... dar din pacate trebuie sa ma retrag... nu imi place sa fiu tras la raspundere de diversi(si eu sunt... dar macar imi vad de treaba ) pentru faptele mele!!
Bun... eu vin in fiecare duminica de acum incolo cu bicicleta.. dar ma trageti voi dupa masina?
Comment
-
ce copii sunteti ...adica chiar sunteti ce vorbesc io aici ) doamne voi va vedeti ce scrieti ? sau macar realizati pe urma ce ati scris ...si va puneti anumite intrebari ? va zic io ca nu...sa va spun de ce?...pentru ca nu ganditi ...sunt doar nijte vorbe care nu isi au rostul si care nu au valoare sa o luam paia dreapta ! ...asa ca va spun ceva : bine ati venit , rau ati nimerit !A Fost Odata! .sigpic
Comment
-
@LOGAN CLUB GIURGIU- Salut! Stati linistiti, "verzii" vegheaza din umbra, iar jignirile si vorbitul urat se sanctioneaza rapid si eficient..Ceea ce n-a fost cazul si speram sa nu fie.
In alta ordine de idei, mergeti mai departe cu intalnirile, cu mentiunea ca ele sunt, vorba poetului, liber consimtite. In speranta ca nu v-am plictisit, va doresc toate cele bune!
P.S.Atasez doua poze, ca sa va dau un impuls! Bafta!Last edited by Gusi; 19 May 2011, 21:00.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment