mda e ok acum vara.. dar la iarna ce facem) ca o sa fie intuneric:P
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A mai trecut o zi de duminica si a mai trecut inca o intalnire a membrilor Logan Club GR, din pacate prezenta nu a fost una numeroasa, 3 la numar: eu, Alex si Catalin. Poate data viitoare vom fi mai multi. Ramane de vazut...
P.S.
Interesant a fost mai tarziu cand am batut mingea... aici a aparut si Mihai intr-o forma de invidiat (cine a fost prezent stie despre ce vorbesc).Last edited by florentin84; 30 May 2011, 21:30.
Comment
-
da s`a mai dus o alta intrunire ... cum a zis si florentin nu au luat asa multi parte la ea , in fine nu conteaza asta ...
important este cum s`a incheiat seara cu un footbal foarte frumos ;)) ...cred ca echipa lui florentin a obosit mai mult facand flotari si genoflexiuni ) asta faceau de fiecare data cand pierdeau meciu :> ...dar nu`i nimic va faceti voi mari si va luati revansa ))A Fost Odata! .sigpic
Comment
-
scuzati greselile de ortografie dar am o tastatura la birou care lasa de dorit...
ca sa mai adunam oameni eu propun sa lasam in geamurile la golani niste "biletele" cu data, locul si ora unde are loc intalnirea...
nu costa mult sa printezi 3 foi A4...
Comment
Comment