LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la noi in GR este o moda : suntem atrasi de ceva nou de cere ne plictisim repede si iar asa . Toata lumea e curioasa prima data si urma kix.

Comment

• in gr este la moda sa fi fudul...

Comment

• ((fudul)) sau smecher cu talente......

Nush ce sa zic veniti cu o propunere noua si rezolvam

Comment

• hai sa facem poze la intalniri sa le postam...sa alegem masina lunii in functie de diverse teme...sa avem mai multa activitate...

Comment

• Intalnire LOGAN CLUB GIURGIU la KAUFLAND duminica orele 19:00

Lista cu cei prezenti :

1. !!@mihai@!!
            2.
            3.
            4.
            5.
            6.
            7.

haideti cu inscrierile

Comment

• mai vine cineva cu bicicleta? sa stiu daca vin sau nu

Comment

• Sa inteleg ca intalnirea de duminica a fost una mai "tare" ca cele de pana acum?Adica deloc.

Comment

• Asta clar ...a fost cea mai smechera intalnire

Comment

• Ziua buna la toti din ce in ce mai bine vad ca merge clubul am achizitionat una bucata leptop una bucata mufa diagnoza una bucata program diagnoza renault momentan fac probe la mine cine este interesat sau stie mai multe ce ziceti duminica sa ne intalnim fiecare cu ce stie sa ne activam functii la logan momentan am gasit la plafoniera timpul in care sa se stinga de la inchiderea usi
                    si inchiderea usilor la o anumita viteza astept alte sfaturi si propuneri
                    :sign_war

Comment

• Cauta daca poti sa activezi alarma masinii,temporizare stergatoare.

Comment

• Originally posted by pufosu View Post
                        cauta daca poti sa activezi alarma masinii,temporizare stergatoare.
                        da se poate trebuie tras un fir din uch la maneta stergator si o mica setare
                        si alarma se poate activa
                        nu stiu sigur pasi am vazut ceva dar la mine nu are din fabrica alarma si nu cred ca imi da pe uch

Comment

• am eu pe cineva in bucuresti care lucreaza la meridian si se ocupa cu resoftari si chestii adiacente...se pricepe omul...daca aveti nevoie...

Comment

• salut george ok le mai am sh eu cu franceza daca e vedem ce e pana duminica

Comment

• Originally posted by goe_64 View Post
                              am eu pe cineva in bucuresti care lucreaza la meridian si se ocupa cu resoftari si chestii adiacente...se pricepe omul...daca aveti nevoie...
                              intreaba-l daca ne poate ajuta sipenoi cu ceva explicaticum si ce se poate face cu dtt 2000 fuul nu ma refer la rescriere softuri doar activari functii

Comment

• la alarma din cite stiu io mai trebui adaugat niste piese pe UCH daca nu ma insel , cu ddt 2000 nu vrea le bunghesti , nu este complex, o interfata buna recomand CAN-CLIP , sa poti face ceva modificari acolo sigure , pretul te cam lasa cu gura cascata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google