la noi in GR este o moda : suntem atrasi de ceva nou de cere ne plictisim repede si iar asa . Toata lumea e curioasa prima data si urma kix.
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ziua buna la toti din ce in ce mai bine vad ca merge clubul am achizitionat una bucata leptop una bucata mufa diagnoza una bucata program diagnoza renault momentan fac probe la mine cine este interesat sau stie mai multe ce ziceti duminica sa ne intalnim fiecare cu ce stie sa ne activam functii la logan momentan am gasit la plafoniera timpul in care sa se stinga de la inchiderea usi
si inchiderea usilor la o anumita viteza astept alte sfaturi si propuneri:sign_war
Comment
-
Originally posted by pufosu View Postcauta daca poti sa activezi alarma masinii,temporizare stergatoare.
si alarma se poate activa
nu stiu sigur pasi am vazut ceva dar la mine nu are din fabrica alarma si nu cred ca imi da pe uch:sign_war
Comment
-
Originally posted by goe_64 View Postam eu pe cineva in bucuresti care lucreaza la meridian si se ocupa cu resoftari si chestii adiacente...se pricepe omul...daca aveti nevoie...:sign_war
Comment
-
la alarma din cite stiu io mai trebui adaugat niste piese pe UCH daca nu ma insel , cu ddt 2000 nu vrea le bunghesti , nu este complex, o interfata buna recomand CAN-CLIP , sa poti face ceva modificari acolo sigure , pretul te cam lasa cu gura cascata
Comment
Comment